Agenda dimarts 11 de maig

Tordera celebra l’Aplec de Sant Ponç virtual, excepte la Missa, que serà presencial a l’esplanada de l’ermita (12:00)

Durant tot el dia es podran seguir activitats en línia relacionades amb Sant Ponç. D’una banda, a través del canal Youtube de l’Ajuntament es podrà recuperar el documental de memòria històrica “Tordera. Festes, tradicions i societat“, produït per la Regidoria de Cultura l’any 2010. També per aquest canal es podrà fer una ballada de sardanes la cobla Bisbal Jove. Per les xarxes socials de les entitats i del propi ajuntament també es podrà seguir el ball de gegants amb la Colla de geganters de Tordera a les 11 h i un taller de jocs de cucanya amb el pubillatge torderenc.

En paral·lel, durant tot el dia de Sant Ponç  es publicaran a xarxes socials oficial fotos antigues de l’aplec, així com la recepta de l’arròs per a 2000 persones que tradicionalment la Comissió de Festes cuina a l’esplanada de l’ermita i que en motiu de les restriccions de la pandèmia aquest any tampoc es podrà celebrar.

Per mantenir la tradició de l’arròs de Sant Ponç, els restaurants i les botigues de menjar per emportar de Tordera, d’acord amb la Regidoria de Festes, oferiran el menú especial d’arròs de Sant Ponç.

 

Girona

“Temps de Flors a cel obert” fins el dia 16 a diversos indrets de la ciutat. Enguany, hi ha quatre rutes i tots els espais són exteriors. Al barri vell, la capacitat de visitants està limitada a 10.000 persones.

Paral·lelament es celebra el festival A Capella a 7 espais diferents de la ciutat.

 

Blanes

-Xerrada: ‘Menja’t la vida 2! Nutrició davant l’embaràs i l’alletament’ amb Isolda Vila. Activitats en línia a través de zoom organitzada per la Biblioteca (19:00)

-A cau d’orella: veus i cançons per acompanyar l’embaràs, el part, el puerperi amb la Tribu de Viva Veu. De dimarts a divendres a l’espai Nascuts per Llegir de la Biblioteca (10:30)

 

Santa Susanna

Conversa en anglès a la Biblioteca (15:30)

Date

maig 11 2021
Expired!

Time

8:00 - 23:55
Category

Deixa un comentari

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/