Arxiu

ENRIC DOTRAS, NOMENAT DIRECTOR DE LA FUNDACIÓ CLIMENT GUITART

La Fundació Climent Guitart esdevé la branca de responsabilitat social corporativa de Guitart Hotels, grup que compta amb més de 60 anys d’història. Fundada per la família Guitart Cabañas, la fundació té per objecte el foment i el desenvolupament del turisme en tots els seus àmbits i contribuir al benestar general de les persones a partir de la col·laboració i la cooperació amb el desenvolupament de sectors de la població que, per motius econòmics, geopolítics o socials, són especialment vulnerables.

Després de la seva constitució el passat 25 de maig, la Fundació Climent Guitart ha nomenat a Enric Dotras com a director d’aquesta entitat privada sense ànim de lucre que perpetua la memòria de l’empresari hoteler Climent Guitart i Pascual.

Enric Dotras

Presidida per Cristina Cabañas i fundada per la família Guitart Cabañas, la fundació té per objecte el foment i el desenvolupament del turisme en tots els seus àmbits, especialment pel que fa a la formació i promoció de professionals del sector. Cabañas ha destacat que “la incorporació de Dotras és clau per fer créixer la fundació i portar a terme tots els seus projectes. L’amistat i la vinculació professional que tenia amb en Climent Guitart asseguren que complirà amb la premissa principal de la fundació: perpetuar la seva memòria”.

Les primeres activitats de la Fundació

La primera activitat que es farà des de la Fundació Climent Guitart serà el dilluns 20 d’agost amb el Concert Solidari de l’Orquestra de Cambra de París, dirigida pel director d’orquestra Horst Sohm.

El concert serà a favor de la Fundació Aspronis, que enguany celebra els seus 50 anys i que treballa per generar iniciatives, suports i serveis per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. Organitzat conjuntament entre la Fundació Climent Guitart i el Rotary Club Lloret de Mar, l’esdeveniment tindrà lloc a aquesta associació de Lloret de Mar (c/ de la Vila, s/n).

Per altra banda, la fundació també promou la primera edició del Business Tourism Market (BTM), un fòrum de debat sobre la indústria del turisme i de les noves tendències de negoci, organitzat conjuntament per Guitart Hotels i l’Agència EFE, que se celebrarà el 18 d’octubre al Guitart Central Park Aqua Resort de Lloret de Mar.

Climent Guitart

Climent Guitart, segona generació de la família Guitart, va presidir la cadena hotelera Guitart Hotels –fundada el 1955 a Tossa de Mar- durant més de 30 anys. Format a ESADE i a la Universitat de Harvard, Climent Guitart va anar incorporant diferents hotels al grup, com el Guitart Central Park Hotel, el primer resort de la Costa Brava (1985) o l’Institut GEM, el primer Wellnes & Spa de Lloret de Mar, pioner en vincular el concepte de salut amb el de turisme.

Guitart va desenvolupar diversos projectes turístics com el parc temàtic del Poble Espanyol o el Maremàgnum, en el seu moment la innovadora zona d’oci, lleure i esport de Barcelona. Paral·lelament, Guitart Hotels va anar obrint mercat a la mateixa capital catalana i a altres destins turístics com Almería, Marbella i, fins i tot, a Cuba, on va liderar programes per la promoció turística essent dels primers empresaris estrangers a fer-hi negocis. Actualment el grup hoteler es troba a Catalunya amb 7 establiments.

Publicitat

CENTRE COMERCIAL ESPAI GIRONÈS

Camí dels Carlins, 10

17190 Salt (Girona)

T. 972405980

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

Club Tennis Blanes – Rest. Pura Vida

Av. Vila de Madrid, s/n

17300 – Blanes

T. 634944021

 

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/