Arxiu

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona a Lloret de Mar

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona investiguen les circumstàncies de la mort d’una dona a la població de Lloret de Mar.

Un home s’ha personat a les dependències de la Policia Local de Lloret de Mar, manifestant que era el presumpte autor dels fets. Immediatament, els agents l’han detingut.

El Sistema d’Emergències Mèdiques, que s’ha traslladat al lloc dels fets, ha certificat la mort de la dona.

Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort.

Minut se silenci

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha convocat un minut de silenci per avui a les 18h, a la Plaça de la Vila, per condemnar l’assassinat d’una dona a mans de la seva parella. El fet ha tingut lloc aquest dilluns a quarts d’onze del matí.

L’alcalde de Lloret ha condemnat de forma enèrgica i contundent aquest homicidi i ha explicat que “Avui Lloret està de dol. L’Ajuntament es personarà com acusació popular i refermem la nostra voluntat de posar totes barreres al nostre abast per evitar una nova situació de violència masclista”.

Escoltar crònica de Mioisés García:

Govern català

El Govern de la Generalitat ha condemnat el feminicidi d’aquest dilluns a Lloret de Mar presumptament a mans de la parella de la víctima. La portaveu del Govern i consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha denunciat que el feminicidi “és l’expressió més cruel i visible” de les violències masclistes. “És molt important el compromís de tothom per no permetre tot allò de la nostra societat que fa possible que existeixin les violències masclistes en totes les seves expressions i àmbits”, ha manifestat.

La portaveu del Govern ha assegurat que cada dia es millora la detecció i s’incrementa “el rebuig social” contra “aquest greu problema estructural”. “No hi ha dreceres, l’única manera d’eradicar aquesta violència patriarcal és avançar en la igualat efectiva de dones i homes en tots els àmbits socials”, ha dit Budó, per demanar després que tothom “treballi i actuï” per a una Catalunya “igualitària on les dones puguin viure lliures i sense por”.

Budó ha assegurat que el Govern “té la prioritat d’avançar de manera ferma” en l’eradicació de les violències masclistes i de continuar la millora de tots els mecanismes de prevenció, sensibilització, detecció, atenció i recuperació de les dones i els seus infants.

Publicitat

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

Geri Home

08370 – Calella

T. 641732836

Visita el web

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/