Arxiu

El turisme sostenible, legal i la ciberseguretat, protagonistes del IX Simposi de l’ATA

La jornada se celebrarà el aquest dijous a Lloret i compta amb diversos ponents per debatre les claus de present i de futur de sector

“Turisme sostenible, segur i legal”. Amb aquest lema se celebrarà el 14 de novembre (dijous), al Congress Center de Lloret de Mar, el novè simposi de l’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA). La jornada reunirà diversos ponents per debatre temes que afecten el present i condicionen el futur del sector.

L’edició d’aquest any del Simposi se centra en el turisme sostenible, la ciberseguretat i la necessitat d’anar eradicant l’allotjament il·legal. El Simposi oferirà eines als propietaris i gestors d’apartaments turístics i habitatges d’ús turístic per afrontar els reptes que es plantegen en un sector en constant evolució i per atendre les demandes dels visitants.

“Què espera el client en sostenibilitat ambiental? Com el podem fer partícip?” Aquesta és la qüestió que centrarà la ponència de Violant Blanco, fundadora i consultora turística a Criteris. La cibersegurat, un dels grans problemes que afronta el sector, protagonitzarà un altre dels temes centrals de la jornada: “Atacs i estratègies actuals i  reals”, a càrrec de Bruno Pérez, pèrit judicial informàtic forense. Un altre dels apartats farà referència al The Big Hack: “Accedeix a les dades. Pren el control”, amb Rafael de Jorge, fundador de GrowTur, professor universitari i conferenciant.

La inauguració del Simposi, a les 9:30 del matí, anirà a càrrec del director general de Turisme, Octavi Bono; del tinent d’alcalde i regidor de serveis jurídics i de seguretat de Lloret de Mar, Jordi Sais; i el president de l’ATA, Lluís Parera. Tot seguit, el doctor Dani Blasco Franch, tècnic del Campus de Turisme de la Universitat de Girona  presentarà un estudi sobre l’oferta d’allotjament turístic a Girona, que contempla conclusions molt interessants sobre el sector.

A les 14:00h es farà la clausura del Simposi amb la participació del diputat de la Diputació de Girona i vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jordi Masquef. A l’acte es farà entrega dels reconeixements als socis ATA25; els Sols de la Costa Brava en reconeixement a trajectòries destacades; i els II Premis Gironins d’Apartaments i Vil·les de Vacances. Els guardons es van impulsar l’any passat coincidint amb el 25è aniversari d’ATA. L’objectiu de la iniciativa és mostrar la diversitat, la qualitat i l’excel·lència dels habitatges d’ús turístic de les comarques gironines i reconèixer la professionalitat de les empreses i persones que gestionen aquest tipus d’allotjament turístic. Es tracta d’uns guardons  únics a l’Estat i estan inspirants en els prestigiosos Holiday Home Awards de l’European Holiday Home Association ( EHHA) que se celebren a Brussel·les.

L’acte serà conduït per la comunicadora audiovisual Elisabeth Carnicer.

El Simposi va dirigit a propietaris i gestors d’apartaments turístics i habitatge d’ús turístic i també a tècnics i responsables polítics de diferents administracions relacionades directe o indirectament amb el sector turístic.

Publicitat

ESTACIÓ DE SERVEI ESSER

Av. Alegries, 89-91

17310 – Lloret de Mar

T. 972363854

PNEUMÀTICS MORA

C/. València, 7

T. 972334584

Ctra. Accès Costa Brava, KM 4.7

T. 972353293

17300 – Blanes

COL·LEGI LA PRESENTACIÓ

C/. Pompeu Fabra, 2

08350 – Arenys de Mar

T. 937920241

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

Automòbils BDN

Polígon Industrial Mas Puigverd, 19-20

08389 – Palafolls

T. 662300310

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/