Arxiu

El Teatre de Lloret nominat als premis ARC 2020

El Teatre de Lloret ha estat nominada a la categoria “Reconeixement a la iniciativa de teatres i auditoris” per “Teatre de Lloret de Mar per una programació valenta i per fer-la possible en temps de restriccions descobrint nous espais de la població”. El regidor del Teatre de Lloret, Albert Robert detalla que “agraïm aquest reconeixement. Compartim nominació amb l’auditori de Girona i l’auditori de Sant Cugat, equipaments de referència amb llarga trajectòria, i per tant estem molt orgullosos”.

La directora del Teatre, Amaranta Gibert, explica que “Les indicacions polítiques van ser molt clares tant per part de l’Alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, com pel regidor del Teatre, Albert Robert, que calia apostar per la cultura en un estiu que es preveia complicat. Així va néixer “l’Estiueja”, un cicle de concerts i activitats culturals programats a l’aire lliure durant l’estiu per a dinamitzar el sector cultural a la vegada que es posava en valor Lloret com a destinació. “L’Estiueja” juntament amb les activitats culturals incloses en el cicle “Lloret Outdoor Summer Festival” que impulsa Lloret Turisme amb el suport del Teatre de Lloret, han permès comptar amb programació cultural de qualitat a Lloret cada setmana durant els mesos d’estiu”. 

La Gala de lliurament dels Premis ARC es celebrarà aquest novembre, en un any complicat i difícil, amb restriccions i anul·lacions de concerts, ple de novetats tant pel que fa a innovació en les propostes, tècniques com musicals, donant motiu a reivindicar i fer visible cadascun dels artistes, empreses i entitats que han treballat per tirar endavant en una situació d’incertesa i desolació en un context crític i de crisi social i econòmica.

És per aquest motiu que els Premis ARC 2020 reconeixen el sector de la música com a col·lectiu d’artistes i empreses que han treballat intensament per a reactivar el sector i denunciar la situació precària en que es troba. Amb aquesta intenció, els Premis ARC es transformen en Reconeixements a propostes artístiques de diferents entitats, festivals, festes majors, teatres i auditoris, explicant a més, com aquests projectes i tants d’altres, s’han vist afectats per la crisi i agreujats per la poca col·laboració institucional.

Finalment, els Premis ARC també pretenen reconèixer les propostes artístiques més innovadores realitzades dins dels mesos d’estat d’alarma Covid-19, així com la tasca de professionals com mànagers, promotors i agents de zona.

Publicitat

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

MILAR TORDERA

Camí Ral, 182

08490 – Tordera

T. 937640634

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/