Arxiu

El Teatre de Blanes enceta temporada aquest cap de setmana amb dues propostes

El Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud estrenarà aquest cap de setmana la nova programació 2021 amb una sessió doble de luxe. Dissabte a partir de les 8 del vespre s’aixecarà el teló d’una nova anyada amb ‘La Ràdio de Ortega’, conduïda i protagonitzada pel veterà locutor Juan Carlos Ortega, qui dóna nom propi i sentiment a un espectacle on l’humor és la nota predominant.

Diuen que la ràdio no es veu, però durant una hora i mitja Juan Carlos Ortega aconsegueix que els espectadors la vegin, la sentin i l’estimin amb la mateixa intensitat que el seu particular cicerone. Els referents de la ràdio espanyola de tots els temps desfilaran per l’escenari de Blanes, tant pel que fa als antics com als moderns, en un esplèndid i sentit homenatge que ret a un mitjà que domina a la perfecció.

En realitat es tracta d’un espectacle en directe on el so de la ràdio es materialitza a través del bon fer d’aquest versàtil col·laborador de la Cadena SER, i igualment popular a la televisió, on sovinteja amb diverses col·laboracions. També va ser presentador dels Premis Ondas 2018 i 2019, després que al 2016 havia estat precisament guardonat amb aquest reconeixement per la seva trajectòria professional. Més informació i entrades: https://www.entrapolis.com/entrades/la-radio-de-ortega

Rialles Blanes presenta diumenge l’espectacle de màgia ‘Clàssic’

L’endemà diumenge el Teatre de Blanes també allotjarà una altra estrena, un altre inici d’etapa. En aquest cas de la programació de Rialles Blanes, que durant aquest nou any ja ha avançat que farà un espectacle infantil cada mes. L’encarregat d’encetar temporada és el veterà mag Fèlix Brunet, que presenta l’espectacle ‘Clàssic’ a partir de 2/4 de 6 de la tarda.

L’il·lusionista oferirà la millor màgia moderna amb un toc retro que de ben segur farà les delícies de petits i grans. Així, es podrà ser testimoni de com un nen del públic flota estirat, o com un espectador es converteix en mag. El show també inclourà ‘Màgia Xinesa’, amb aparicions de quilos d’arròs i peix del no res, escapismes amb cadenes a l’estil Houdini i grans números a l’abast de la mà. És a dir, el què en definitiva dóna títol a l’espectacle: màgia clàssica.

Per a la compra d’entrades anticipades, al preu de 7€ cadascuna, es pot anar el mateix dia de l’espectacle, diumenge, de 16’30 a 17’30 h a la taquilla del Teatre de Blanes, o bé online: https://www.entrapolis.com/entrades/classic-cia-la-magia-de-felix-brunet També hi ha la opció de comprar abonaments al preu de 18€ per a tres espectacles diferents de Rialles, o bé el paquet de 5 espectacles Rialles al preu de 25€. Les famílies nombroses tenen un preu d’entrada especial de 6€, però en aquest cas les localitats només es poden adquirir a taquilla.

Publicitat

Jugueteria El Genio

C/. Josep Tarradellas, 58

17300 – Blanes

T. 872505761

Creu Blava

C/. Joan Maragall, 4

08380 – Malgrat de Mar

T. 937654647

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

Flocem – Totpint

Ctra. Accés Costa Brava, 36

17300 – Blanes

T. 972.35.32.88

 

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/