Arxiu

El projecte d’unificar els quatre clubs de futbol de Blanes en una sola entitat queda aturat

Ara fa poc més d’un mes, concretament el 16 de març, els quatre clubs de futbol de Blanes anunciaven en un comunicat conjunt la seva intenció d’unificar-se en una sola entitat. Són l’AD Ca la Guidó, el CD Blanes, el FC Quatre Vents i el FC Racing Blanenc, que feien pública la seva intenció de crear un nou projecte futbolístic que respectés la història i sentiments de cada entitat.

El seu objectiu, tal com es recollia al comunicat, era potenciar aquest esport al municipi per proporcionar a tots els jugadors i jugadores una formació de qualitat amb els millors recursos. Es volia potenciar un nou club de futbol que representés els valors i la història de Blanes i, alhora, el compromís d’involucrar-s’hi directament.

També es remarcava la voluntat de compartir el projecte perquè les empreses locals i regionals que volguessin sumar-s’hi o fessin, ajudant-los a créixer formant un nou club de futbol de referència. El comunicat es tancava amb un desig que resumia la intenció de les quatre entitats: ‘Un club de Blanes i per a Blanes’.

Després d’aquell primer comunicat, ara, tres de les entitats que formaven part del projecte –AD Ca la Guidó, CD Blanes i FC Quatre Vents- n’han emès un segon. En aquesta nova informació expliquen que, un cop es va fer pública la voluntat dels quatre clubs de Blanes de crear una única entitat, es van generar tota una sèrie de reaccions -tant a favor com en contra- a la població que han provocat que el projecte s’hagi vist aturat.

Al sego n comunicat les tres entitats que el signen remarquen que, malgrat el projecte s’hagi quedat a mig camí, les relacions entre tots quatre clubs han estat cordials des de l’inici de les negociacions. Ara que s’ha anunciat la impossibilitat de formar una sola entitat, la voluntat futura és que segueixi així.

D’igual manera es vol deixar constància que durant aquest mes i escaig aquestes negociacions per formar un sol club no han estat guiades pels interessos de cap de les entitats. Es remarca que la fita que els ha mogut ha estat aprofitar la força de totes les entitats per millorar els diferents aspectes que envolten a un club de futbol base.

Per últim, conclouen que a partir d’ara les entitats continuaran fent el seu camí tractant d’oferir la millor proposta possible als seus jugadors i jugadores, familiars i aficionats. Els quatre clubs de futbol juguen i entrenen als camps de futbol de la Ciutat Esportiva Blanes, així com als camps de futbol municipal de Mas Borell i Ca la Guidó.

Publicitat

Flocem – Totpint

Ctra. Accés Costa Brava, 36

17300 – Blanes

T. 972.35.32.88

 

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

CENTRE COMERCIAL ESPAI GIRONÈS

Camí dels Carlins, 10

17190 Salt (Girona)

T. 972405980

Automòbils BDN

Polígon Industrial Mas Puigverd, 19-20

08389 – Palafolls

T. 662300310

ESTACIÓ DE SERVEI ESSER

Av. Alegries, 89-91

17310 – Lloret de Mar

T. 972363854

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/