Arxiu

El President de la Generalitat Quim Torra ha inaugurat l’Escola El Far de Calella

Aquest dijous s’ha realitzat la inauguració de la nova escola calellenca ubicada a l’antiga fàbrica tèxtil Llobet -Guri. L’acte també ha comptat amb la presencia de Josep Bargalló, conseller d’Ensenyament de la Generalitat, Montserrat Candini, alcaldessa de Calella, i la directora de l’Escola El Far, Anna Codina.

Així mateix, a l’acte han assistit la tinenta d’alcaldia responsable de l’Àrea d’Educació, Núria Parella, altres membres del consistori, l’Hble. Sra. Irene Rigau, consellera d’Ensenyament del 2010-2016, el director general de Centres Públics, Sr. Josep Gonzàlez, el director dels SSTT d’Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental, Sr. Pere Masó, l’adjunta del director dels SSTT d’Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental, Sra. Lourdes Gil, la directora de l’Escola El Far, Sra. Anna Codina, la cap d’Estudis, Sra. Laura Pagès, la secretaria de l’Escola, Sra. Maria José Castellví, i la inspectora de l’escola, Sra. Elvira Borrell, com també un gran nombre de ciutadans que han volgut participar a la inauguració.

Després de visitar les instal·lacions de la nova escola, ha estat el moment dels parlaments on tots ells han recalcat la importància del professorat. El president Quim Torra ha demanat als Mestres que treballin amb independència i llibertat, i que apliquin els projectes educatius que considerin més adequats pels escolars de Catalunya.

D’altra banda, la directora de l’Escola, Anna Codina, ha agraït a totes les autoritats que han fet possible el trasllat de l’escola tot fent un repàs de la seva història. El Conseller d’Ensenyament de la Generalitat, Josep Bargalló, ha recordat que el més important de les escoles són els mestres i les mestres.

L’Alcadessa de Calella, Montserrat Candini, ha destacat que la inauguració d’aquesta escola, tanca el cercle a la Fàbrica Llobet. El president Torra també llençat un missatge als alumnes perquè estimin i respectin als seus docents, perquè són els responsables de la seva educació.

Els diferents parlaments han deixat pas a la inauguració oficial de la nova plaça dedicada a Muriel Casals i Couturier, on el President ha volgut dedicar-li unes paraules: “Que la seva personalitat, el seu humanisme, el seu patriotisme, ens acompanyi en aquests dies que vindran”.

Per tancar l’acte, el President i el Conseller, s’han dirigit a l’Ajuntament de Calella per signar el llibre d’honor.

Escoltar el President Quim Torra i l’Alcaldessa Montserrat Candini:

Fotogràfies: ACN i Aj. de Calella

Publicitat

MILAR TORDERA

Camí Ral, 182

08490 – Tordera

T. 937640634

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

Club Tennis Blanes – Rest. Pura Vida

Av. Vila de Madrid, s/n

17300 – Blanes

T. 634944021

 

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

Comastech

Av. Estació, 52

17300 – Blanes

T. 972963711

 

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2022© Ràdio Marina · Disseny web: F/