Arxiu

El ‘I Concurs de Talents Online estil Tik Tok’ per a Joves de Blanes esgota el termini de presentació diumenge vinent

Després de l’èxit que ha suposat enguany la organització del ‘I Concurs de Relats Breus i Poesia Online’ per a Joves, el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Blanes s’ha proposat un altre repte aquest estiu. Es tracta del ‘I Concurs de Talents Online estil Tik Tok’ per a Joves de Blanes, una activitat molt dinàmica i entretinguda que consisteix en fer el vídeo més divertit que se li acudeixi als participants que vulguin afegir-s’hi.

L’objectiu de la proposta és passar una bona estona i treure l’artista que tenen els i les joves dins seu, implicar en la realització del vídeo a tothom qui vulgui participar-hi i demostrar tot el talent que tenen a través de les xarxes socials. Les i els joves que s’engresquin a concursar-hi han de gravar i editar a l’estil dels vídeos del Tik Tok i etiquetar-ho amb @joventut.blanes a Instagram.

Està obert a la participació de joves d’entre 14 i 29 anys d’edat, i la data límit per presentar vídeos és el proper diumenge 23 d’agost. Com a requisit indispensable cal que els vídeos presentats no s’hagin publicat amb anterioritat, i la participació de menors està sotmesa al previ consentiment per escrit dels pares, que han d’omplir el corresponent fill d’autorització.

Bases del Concurs ‘Tik Tok’ per a Joves

Les obres poden tenir una extensió d’un minut de duració com a màxim, i l’edició és totalment lliure. A banda d’etiquetar el vídeo amb @joventut.blanes a Instagram, també cal enviar un correu electrònic indicant ‘Concurs de Talents Online estil Tik Tok’ al mail joventut.blanes@gmail.com. És indispensable que en el correu hi hagi el nom del compte d’Instagram amb el què s’etiqueta el vídeo, el nom propi i DNI, així com el full de consentiment de pares o tutors en el cas de menors. En cas de no indicar-se aquesta informació, es quedarà fora de concurs.

Igualment, caldrà facilitar un número de telèfon per notificar-li en cas de ser guanyador o guanyadora del concurs. Amb temàtica lliure, el jurat haurà de valorar l’emoció generada, la creativitat, l’habilitat i la influència que ha generat el vídeo presentat. Pel que fa al jurat i al veredicte, hi ha dues valoracions paral·leles amb premis diferents.

Premis pels guanyadors /-es de les dues modalitats

Per un costat hi ha el premi del jurat constituït per una persona ‘influencer’ de Blanes a les xarxes socials, i per l’altre el premi atorgat pel públic, on es valoraran el nombre de reproduccions que hagin generat els vídeos. Es farà públic a través de les xarxes socials de Joventut de Blanes, del Casal Jove de Blanes i de l’Ajuntament de Blanes. El premi del jurat consisteix en una subscripció a la plataforma televisiva ‘Neflix’, i el premi del públic és un altaveu Bluetooth.

A partir de la setmana vinent es formalitzarà el veredicte per escollir els guanyadors o guanyadores de les dues categories, i se’ls notificarà a través de l’email on s’ha enviat la inscripció i del número de telèfon facilitat en el mateix. El lliurament dels premis tindrà lloc en una data encara per determinar, al Casal de Joves de Blanes.

Publicitat

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

Estètica Maite

C/. Miguel Hermández, 2

08490 – Tordera

T. 677174090

 

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

PNEUMÀTICS MORA

C/. València, 7

T. 972334584

Ctra. Accès Costa Brava, KM 4.7

T. 972353293

17300 – Blanes

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/