Arxiu

El Girona aconsegueix tres punts d’or a Vila-real

El Girona ha tornat a guanyar. I ho ha fet lluny de Montilivi. Un triomf com a visitant que es resistia des que els de Pablo Machín van vèncer l’Espanyol a Cornellà al desembre. La d’aquest dissabte, però és una victòria molt important ja que permet entrar en la lluita per ocupar plaça europea, i a la vegada superar en el goal average al conjunt groguet.

El Girona, sense cap canvi a l´onze respecte el que va guanyar dimarts passat al Celta a Montilivi, ha plantejat un partit pràctic, deixant la iniciativa als locals. El matx s’ha posat de cara en el minut 15. Stuani aconseguia marcar el seu 14è gol de la temporada situant amb el cap la pilota lluny de l’abast de Sergio Asenjo després d’una passada mil·limètrica de Borja. Els gironins han aguantat les envestides dels castellonencs i han controlat el tempo del partit. El Villarreal han anat posant pressió i setge sobre la porteria de Bono però sense aconseguir la igualada. Planas ha hagut de deixar el terreny de joc abans d’hora. El de Sant Celoni s´ha lesionat al rebre un cop al múscul isquiotibial de la seva cama dreta. El seu lloc l’ha ocupat Mojica.

Després del descans, el conjunt local ha continuat dominant el partit. Bacca ha posat a prova Bono en dues ocasions. Amb el Girona esforçant-se en defensa, Machín ha fet entrar Lozano en el lloc de Stuani per aprofitar contraatacs i sorprendre el rival. En un d’ells, Portu ha assistit l’hondureny que ha col·locat un xut a l’escaire per fer el segon, estrenant el seu caseller particular. El Girona hauria pogut fins i tot fer el tercer però amb el 0-2 s’ha arribat al final. Els gironins reben divendres el Deportivo a Montilivi. El partit es jugarà a les 21:00h.