Arxiu

El Festival de Música Clàssica Santa Florentina arriba a la 20a edició

Els organitzadors han previst un total de 9 concerts, entre 7 i el 24 d’agost. Com aquests darrers anys, les actuacions es faran al Castell de Jalpí d’Arenys de Munt.

Carlos Hartmann, director del festival, explica que, com cada any, es combinen propostes de joves intèrprets amb formacions plenament consolidades.

Després de 20 anys, el festival ja és tot un referent de les propostes musicals d’estiu.

Els Concerts començaran a ¼ d’11. Les portes del recinte, però, obren abans  i s’ofereix la possibilitat de sopar.

Carlos Hartmann és el director del Festival:

Programació Santa Florentina

Dia 7: Gala de Tenors amb Ensemble Vocal Catalunya, Polifònica de l’Urgell i Coral Sant sadurní

Tres grans formacions acompanyades per reconeguts solistes presenten un variat programa de cors d’òpera, sarsuela i musicals.

Dia 8: Grans duets d’òpera

Quatre importants veus del món de l’òpera ens oferiran un concert dels duets més  importants d’òperes de Donizetti, Bizet, Verdi, Mozart, Puccini, Offenbach, etc.

Dia 10: Recital de piano de Levon Avagyan

El jove pianista (1990) armeni, premiat en nombrosos concursos internacionals, ha preparat un exigent programa que requereix un gran virtuosisme amb obres de Grieg (Holberg Suite op.40), Schumann, Liszt i Scriabin

Dia 11: Fantasies sobre Òpera amb València String Quartet

Aquest quartet transforma el virtuosisme en emoció i la dificultat en expressió.    Es tracta de la primera transcripció per a quartet de cordes i clarinet de reconeguts moments d’òperes de Rossini, Bellini, Verdi, Mozart i Mascagni amb arranjaments de José M. Morales.

Dia 14: Cosmos Quartet

Originaris de Barcelona, cadascun dels seus membres han mantingut trajectòries  internacionals en l’àmbit solista. És sens dubte un dels quartets amb més projecció internacional del nostre país. Guanyador del prestigiós Concurs Internacional Streichquartettfest 2018 de Heidelberg. Es presenten al nostre festival amb un programa d’obres de Schubert, Webern, Toldrà, Brahms i Pedrell.

Dia 17: Orchestre de Cambre Français

Amb una experiència de més de 1300 concerts a tota Europa, aquesta prestigiosa orquestra amb també la prestigiosa violinista canària resident a Nova York, Eva León, sota la direcció de Horst Sohm (ja conegut per molts de vostès), ens oferiran un programa amb obres de Vivaldi i “Les quatre estacions portenyes” de Piazzolla.

Dia 18: Recital de piano d’Ignasi Cambra

Un dels més grans pianistes del nostre país i amb una gran trajectòria internacional que treballa habitualment amb la pianista María Jo ao Pires, ha preparat per al nostre festival les “Escenes d’infants” de Schumann i “Les estacions” de Txaikovski.

Dia 21: Natalia Labourdette i Javier García Verdugo

Una gran veu amb una gran projecció internacional, aquesta jove soprano que acaba de triomfar al Teatre de la Maestranza de Sevilla amb l’òpera “Falstaff” al rol de Nanetta, es presenta al nostre festival amb el reconegut guitarrista Javier García Verdugo amb un programa de Dowland, Schubert, Schumann, Britten, Brahms, Wolf, Falla i Villa-Lobos

Dia 24: Gala de tenors amb Jesús Àlvarez, David Baños i Albert Deprius. Al piano, Ricardo Estrada

La tradicional Gala de Tenors tancarà aquesta vintena edició amb un variat i  amè programa de cançons napolitanes i àries de sarsuela i òpera.

Publicitat

Comastech

Av. Estació, 52

17300 – Blanes

T. 972963711

 

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

SPEED QUEEN (Raval)

C/. Raval, 7

17300 – Blanes

T. 665124323

 

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

MILAR TORDERA

Camí Ral, 182

08490 – Tordera

T. 937640634

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/