Arxiu

El Clavé de Tordera presenta la programació 2018

L’humor d’en Fel Faixedas a BONA NIT, BENPARITS!, dos espectacles amb segell del TNC com SOL SOLET d’Àngel Guimerà i PARLÀVEM D’UN SOMNI, un concert d’HAVANERES EN FEMENÍ i l’estrena del FESTIVAL ZERO emmarquen la programació de gener a maig de 2018 del Teatre Clavé.

 

brirà la programació l’espectacle BONA NIT, BENPARITS! el primer treball en solitari d’en Fel Faixedas després d’haver format part de Teatre de Guerrilla i de Xuriguera&Faixedas. Amb el toc d’humor que caracteritza l’actor d’Arbúcies, BONA NIT, BENPARITS! és un un cant divertit i serè al cicle de la vida on en Faixedas canta i toca i, entre cançó i cançó, explica la seva particular manera de passar per aquest món.

 

En l’àmbit del teatre, destaquen dues propostes amb segell del Teatre Nacional de Catalunya (TNC). D’una banda, PARLÀVEM D’UN SOMNI; un espectacle amb una posada en escena minimalista per destacar el diàleg sobre la Barcelona somiada per Pasqual Maragall i M. Aurèlia Capmany; l’un, alcalde de la ciutat i l’altra, regidora de cultura en aquell moment. De l’altra, SOL SOLET, un text d’Àngel Guimerà que malgrat els ressons infantils del títol, fa referència a la soledat del protagonista. Un drama versionat i dirigit per la Carlota Subirós i interpretat, entre d’altres, per Mercè Aránega, Laura Aubert i Javier Beltran.

 

Per als amants de la música en general i de les havaneres en particular, la programació inclou al mes de maig el concert HAVANERES EN FEMENÍ, un repertori clàssic d’aquest gènere interpretat per les veus femenines de Les Anxovetes, una formació nascuda al 2013 a Girona.

 

PRIMERA EDICIÓ DEL FESTIVAL ZERO

 

Com a novetat, al 2018 el Teatre Clavé acollirà el Festival Zero, un projecte impulsat per Teatres en Xarxa que té com a eixos centrals la programació d’espectacles de proximitat física amb el públic que creïn a l’espectador una experiència gairebé immersiva; realitzats en espais no convencionals dels equipaments teatrals i amb un aforament reduït; a la vegada que es posen sobre la taula propostes no convencionals i/o de textos contemporanis.

 

El festival Zero s’allargarà des del febrer fins a l’abril de 2018 i es durà a terme a sis municipis de la província de Barcelona, entre ells, Tordera. Al Teatre  Clavé el festival Zero tindrà lloc els dies 9 i 10 de març amb tres espectacles: AKA (Also Known As), una producció de la Sala Flyhard protagonitzada per l’actor Albert Salazar que parla sobre la identitat i el paper de la societat en la definició d’aquesta; la dansa contemporània de la companyia Moveo amb CONSEQÜÈNCIES, espectacle guardonat amb el premi del públic a la FiraTàrrega;  i el teatre a petita escala d’en David Espinosa a MI GRAN OBRA.

 

EL 22, LES ENTRADES A LA VENDA

 

La venda d’abonaments i entrades de la nova programació del Teatre Clavé s’iniciarà el 22 de desembre tant a les taquilles del Teatre Clavé com al web http://.entrades.teatreclave.cat  A partir del 18 de desembre, els membres de l’Associació d’Espectadors i del Consell de mecenatge podran adquirir prioritàriament i només a taquilla les entrades i abonaments per als diversos espectacles de la nova programació.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

 

A banda d’oferir descomptes pels socis tant en les entrades com en els abonaments de la programació estable del Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors (AE) participa en l’organització d’activitats complementàries amb la intenció de contribuir en la difusió i la dinamització cultural. En aquest sentit, per als primers mesos de 2018 l’entitat proposa dues sortides a teatres de Barcelona per gaudir en grup de dos espectacles que formen part de la cartellera teatral de la ciutat: l’un, El fantasma de Canterville protagonitzat per l’actor Joan Pera al Teatre Condal; i l’altre, Bérénice un text del classicisme francès protagonitzat per l’actriu Emma Vilarasau al Teatre Lliure de Montjuïc.

Publicitat

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

Estètica Maite

C/. Miguel Hermández, 2

08490 – Tordera

T. 677174090

 

Geri Home

08370 – Calella

T. 641732836

Visita el web

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

The Home Outlet

Rbla. Joaquim Ruyra, 29

17300 – Blanes

T. 937998244

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/