Arxiu

El Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners organitza la 6a Trobada d’Emprenedors i Empreses

La jornada també ha servit per commemorar el 20è aniversari del Servei d’Empresa del Consell

Més d’una setantena de persones han participat a la 6a Trobada d’Emprenedors i Empreses que s’ha celebrat a El Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners. Com ja és habitual, la Trobada s’emmarcava dins del cicle de seminaris de formació que s’han dut a terme durant el darrer trimestre.

L’edició d’enguany tenia un caire especial ja que la jornada va servir per celebrar el 20è aniversari del Servei de Creació d’Empresa del Consell Comarcal i el 5è de l’obertura i posada en funcionament d’ El Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners.

Enguany, el programa d’activitats es va iniciar amb la benvinguda a càrrec del conseller d’Empresa, Eduard Colomé i l’alcaldessa de Santa Coloma de Farners, Susagna Riera. Tot seguit es va fer una primera taula rodona amb emprenedors que varen crear el seu negoci fa 20 anys a través del Servei d’Empresa del Consell, dinamitzada pel tècnic que va iniciar-lo, Jordi Solà. Hi van participar un total de cinc negocis que en el seu moment es van assessorar a través d’aquest Servei, els quals van compartir amb tothom l’experiència de cada un, destacant els aspectes positius de tots aquests anys, així com els entrebancs que han anat superant.

En la segona part de la sessió, el protagonisme el van prendre emprenedors que s’han assessorat en els darrers cinc anys a través d’ El Centre – Eix de Negoci. El dinamitzador va ser el director d’ El Centre , en Martí Juanola, que va comptar amb cinc emprenedors que han estat acompanyats i assessorats en el seu projecte, algun d’ells usuaris del mateix espai. Es van plantejar aspectes diversos, com la importància de cada un de tenir un soci o no, les vies de finançament que han utilitzat i què els hi ha aportat un espai com és el d’ El Centre – Eix de Negoci.

En la darrera part del matí, uns emprenedors van proposar una activitat conjunta, i com ja és habitual en aquestes trobades, es va finalitzar amb un sorteig entre els assistents de diferents lots en col·laboració amb negocis de la comarca.

La cloenda va anar a càrrec del president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, que una vegada més va destacar la gran feina que des del Servei d’Empresa de l’ens i El Centre s’està fent la qual ha permès posicionar la comarca de la Selva com una de les més emprenedores.

Des de fa ja gairebé sis anys, la Trobada d’emprenedors i empreses és una de les activitats més importants que s’organitzen a El Centre durant l’any. Aquesta Trobada s’ha caracteritzat per ser una eina molt útil per als emprenedors de la comarca de la Selva i, també, d’altres comarques.

Publicitat

L’Escorxador – Carns Selectes

P.I. Can Verdalet, 114-D

08490 – Tordera

T. 937645183

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

Club Tennis Blanes – Rest. Pura Vida

Av. Vila de Madrid, s/n

17300 – Blanes

T. 634944021

 

Flocem – Totpint

Ctra. Accés Costa Brava, 36

17300 – Blanes

T. 972.35.32.88

 

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/