Arxiu

Dos ponts esfondrats entre Blanes i Malgrat de Mar

Suspesa  la circulació de trens entre Arenys de Mar i Maçanet i la circulació de vehicles per la Carretera Antiga de Blanes a Malgrat a causa de l’esfondrament parcial dels dos ponts de la Tordera.

El pla Inuncat passa a estat d’emergència per l’arribada d’un nou front de tempestes aquesta tarda

La previsió és que la pluja entri pel litoral i escombri fins al nord-est de Catalunya.

El telèfon d’emergències 112 havia rebut fins a les 8 del matí 11.154 trucades a causa del temporal, la majoria des de l’àrea metropolitana.

El port de Blanes s’ha trencat. Hi ha un forat d’uns 25 metres.

Tordera va habilitatar ahir el pavelló amb uns 40 llits per acollir la gent que viu més aprop del riu, és a dir, al costat del parc Prudenci Bertrana.

A Tordera, el riu ha desbordat en alguns punts del terme municipal, a l’igual que Palafolls, Malgrat i municipis propers

Tancats els polígons de Can Verdalet, Torho i Can Buscà per acumulació d’aigua de la població torderenca.

Tallats els accessos i sortides a Àgora Parc, Sant Ponç i Niàgara Parc per acumulació d’aigua.

Tallades a la circulació les carreteres entre Tordera i Hostalric (Gi512 i BV5122).

A Malgrat de Mar, una part del mur de l’aparcament del CAP s’ha esfondrat i un cotxe ha caigut a la riera.

La Policia Local rescata dos nens que viuen en una casa aïllada entre Molí Vell i la carretera de Mas Bages

Bombers i Policia Local treballen en el rescat d’una persona que estava dins del sector inundat del Pla de Grau. Així com vehicles que han accedit a Pomareda fent cas omís dels avisos de prudència.
Restricció de trànsit per acumulació d’aigua a diversos punts de la xarxa viària: – Av.Pomereda – carretera de Mas Bages – Av.Mediterrània amb Sant Elm. – Tram final c.Indústria. -Avinguda Països Catalans/passeig marítim. – soterrani c.Abat Oliba.

L’Ajuntament d’Hostalric ha demanat als seus veïns que es confinin a casa seva a causa del temporal i com a mesura de seguretat i prevenció, d’acord amb el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya.

Davant situació complicada, segons Protecció Civil, convé evitar desplaçaments interurbans a zona: Montseny, Fogars de Montclús, Sant Pere de Vilamajor, Sant Esteve de Palautordera, Santa Maria de Palautordera, Gualba, Sant Celoni, Sant Feliu de Buixalleu, Fogars de la Selva, Hostalric, Massanes, Fogars de la Selva, Maçanet de la Selva, Fogars de la Selva, Tordera, Palafolls, Blanes i Malgrat de Mar.

El Govern posarà en marxa un protocol per donar una resposta coordinada per donar resposta als efectes del Gloria una vegada acabi la situació d’emergència.

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha explicat que s’activarà un protocol per gestionar la postemergència conjuntament amb territori amb l’objectiu de recuperar la normalitat com més aviat millor. Budó s’ha mostrat prudent i ha dit que primer cal que acabi el temporal i avaluar els danys, però ha avançat que “probablement hi ha alguna zona” que es podria declarar zona catastròfica. En aquest cas, ha assegurat que el Govern intercediria amb el govern espanyol.

Publicitat

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

PNEUMÀTICS MORA

C/. València, 7

T. 972334584

Ctra. Accès Costa Brava, KM 4.7

T. 972353293

17300 – Blanes

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

CENTRE COMERCIAL ESPAI GIRONÈS

Camí dels Carlins, 10

17190 Salt (Girona)

T. 972405980

Opel Alemand Automoció

Av. de l’Estació, 51

17300 – Blanes

T. 972335353

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2022© Ràdio Marina · Disseny web: F/