Arxiu

Darrera de l’uniforme sempre hi ha una cara amable i una persona que et cuida

Infermeres i auxiliars de la planta d’hospitalització dels Hospitals de la CSMS despleguen una iniciativa per humanitzar el tracte amb els pacients Covid-19 en aquests moments d’excepcionalitat

El coronavirus és una malaltia molt contagiosa, fet que obliga als professionals sanitaris que estant en contacte amb pacients Covid-19 a extremar les precaucions i atendre’ls fent ús d’un uniforme concret per evitar, en la mesura del possible, la transmissió de la malaltia. L’ús de la granota, màscara, guants i mascaretes és fonamental.

Les mesures de protecció són molt necessàries però poden restar proximitat entre el sanitari i el pacient, perquè el malalt no identifica amb claredat el rostre concret de la persona que l’atén. És per això que les infermeres i auxiliars d’Hospitalització dels Hospitals de Blanes i Calella, seguint els passos d’altres centres hospitalaris, han desplegat una iniciativa per humanitzar més el tracte amb els pacients en aquests moments d’excepcionalitat.

La iniciativa consisteix en l’ús d’una fotografia personal que el professional porta penjada al coll com si fos una acreditació per tal que el pacient pugui visualitzar el rostre de la persona que l’està assistint. Aquesta fotografia porta el nom de la persona i està plastificada per poder-la netejar. Per ara, la resposta de molts pacients envers aquesta acció està sent molt positiva i valorada.

Atenció a les embarassades a Calella

La cap de Ginecologia i Obstetrícia, explica en format audiovisual un seguit de recomanacions que les gestants han de tenir en compte durant aquests dies en relació al servei.

Davant l’excepcionalitat provocada per la COVID-19, els centres de la Corporació han hagut de dur a terme tota una reorganització per tal de poder donar resposta als pacients amb Covid-19 i als que no estant contagiats.

El servei de Ginecologia i Obstetrícia de la Corporació va dur a terme una sectorització dels espais per poder donar una resposta adequada a totes les dones. Malgrat tot, hi ha gestants que continuen sense acudir a l’Hospital de Calella per fer-se les proves de control per por al contagi.

Per això, davant d’aquesta situació i per esvair dubtes, s’han enregistrat un total de 7 càpsules de vídeo, d’un minut cadascuna, en les quals la cap de Ginecologia i Obstetrícia, la Dra. Marta Gonzàlez, explica breument, com s’ha organitzat el servei, quins circuits s’han creat i com s’està fent el seguiment de totes les pacients.

Tots aquests vídeos es compartiran a través de les xarxes socials de la Corporació

Publicitat

L’Escorxador – Carns Selectes

P.I. Can Verdalet, 114-D

08490 – Tordera

T. 937645183

MILAR TORDERA

Camí Ral, 182

08490 – Tordera

T. 937640634

La Cuina De La Carme

C/. Canigó, 69

17300 – Blanes

T. 872093221

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/