Arxiu

Carme Ponsa, nova alcaldessa de Malgrat de Mar

Carme Ponsa i Monge de Junts per Malgrat és la nova alcaldessa de Malgrat de Mar. Ha estat escollida aquest dimecres durant el ple de debat i aprovació de la moció de censura a Joan Mercader del PSC. JXM, ERC, PDC i CUP han votat a favor de la proclamació de Ponsa com a alcaldessa. PSC i PP hi han votat en contra.

Formen part del nou govern, a més de Carme Ponsa, els regidors Mireia Castellà i Miquel Àngel Ruiz de JXM, Ramir Roger, Ester Martínez i Ricard Núñez per ERC, Neus Serra i Jofre Serret pel PDeCAT i Paco Márquez i Núria Casajuana de la CUP.

Joan Mercader, Óliver Sánchez-Camacho, Isabel Ortiz, Sònia Viñolas, Raquel Martín i Sergio Ortín -que ha jurat el càrrec aquest dimecres al matí en subsitució d’Albert Cuní- pel PSC i Ana Vega del PP, són a l’oposició.

Carme Ponsa de 46 anys és llicenciada en Ciències del Treball per la UOC, diplomada en Ciències Empresarials per la  Universitat de Girona (UdG) i diplomada en Turisme per l’Escola de Turisme de Sant Pol de Mar.

Escoltar Carme Ponsa i Joan Mercader:

Carme Ponsa ha manifestat després de prometre el càrrec que “avui obrim les persianes, obrim les finestres perquè passi llum i aire fresc, perquè comencin a canviar coses”. “El grup que conformem el govern hem acordat uns compromisos i uns objectius i estem d’acord en què cal fer i com fer-ho, de manera que conformem un govern sòlid i estable. Un govern dialogant, participatiu, honest i també eficient, diligent i resolutiu. S’han d’abordar els problemes de Malgrat i posar fil a l’agulla per resoldre’ls. Conformarem un govern centrat en les persones, que buscarà donar resposta a les seves necessitats i millorar el seu dia a dia, i que ho farà comptant amb ells i no pas deixant-los al marge. Serem el govern de tots, i no d’uns quants, no volem excloure ni afavorir ningú”, ha afirmat durant el seu primer parlament com a alcaldessa.

NOU GOVERN WEB

Cartipàs municipal

El nou govern pivotarà sobre la Junta de Govern Local, que estarà formada per l’alcaldessa Carme Ponsa i tres tinents d’alcalde, un de cada grup. El primer serà Ramir Roger, el segon, Jofre Serret, i la tercera, Núria Casajuana. També es crearà el Comitè de Govern. Un òrgan que donarà suport a l’alcaldia i permetrà governar de manera col·legiada. El govern s’estructurarà en les quatre àrees següents:

  • Territori, Medi Ambient i Sostenibilitat, de la qual en serà responsable Mireia Castellà (Junts per Malgrat). En aquesta àrea s’hi inclou Esports, Mercats, Fires i Platges, regidories que portarà Miquel Àngel Ruiz (Junts per Malgrat), i Turisme, Comerç, Indústria i Pagesia, que es quedarà Ester Martínez (ERC)
  • Serveis a la persona i Habitatge és l’àrea que gestionaran Neus Serra (PDC) i Jofre Serret (PDC). Serra serà regidora d’Habitatge i també portaveu del govern. Serret serà el cap de l’àrea i el regidor d’Acció Social, Formació d’Adults, Gent Gran, Igualtat, i Salut Comunitària i Pública
  • Govern Obert, Serveis Generals, Serveis Econòmics, Oficina d’Atenció al Ciutadà, Participació Ciutadana i Noves Tecnologies, de les quals en serà responsable Ramir Roger (ERC)
  • Cultura, Patrimoni, Joventut, Ensenyament, Cooperació i Solidaritat, que compartiran Ricard Núñez (ERC), nou regidor de Joventut i Patrimoni, i Paco Márquez (CUP), cap de l’àrea i regidor de Cultura, Infància, Educació, Solidaritat i Cooperació.

La regidora de la CUP Núria Casajuana només serà tinent d’alcalde i el seu paper serà de suport al govern. També prendrà part al Comitè de Govern i tindrà competències a l’àrea de Territori, Medi Ambient i Sostenibilitat.

 

Fotos: Yoyo

 

Publicitat

ESTACIÓ DE SERVEI ESSER

Av. Alegries, 89-91

17310 – Lloret de Mar

T. 972363854

Desballestament Recuperauto

Pol. Ind. Mas Puigverd, 19-20 Parcel·la 3

08389 – Palafolls

T. 937650401

Comastech

Av. Estació, 52

17300 – Blanes

T. 972963711

 

INS BISBE SIVILLA

C/. Valledebanador, 39

08370 – Calella

T. 937661201

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/