Arxiu

Cancel·lacions d’actes a Blanes i Lloret de Mar

La Fundació Carl Faust, promotora i organitzadora del festival musical Les Nits de Marimurtra, ha decidit cancel·lar els concerts previstos per a l’edició d’enguany, que havia de ser la 15a de la seva història.

Els condicionants derivats de la crisis del COVID19 fan extremadament difícil fer compatible garantir la seguretat sanitària del personal i públic amb la celebració d’un concert que ofereixi una experiència suficientment satisfactòria per als assistents.

(Presentació de l’edició 2019)

En paral·lel, la Fundació Carl Faust està treballant en preparar noves propostes culturals i lúdiques que puguin resultar atractives i segures en termes sanitaris.

Festes dels barris a Lloret de Mar

L’emergència sanitària derivada de la COVID19 ha motivat que l’ajuntament de Lloret de Mar i les comissions de festes dels diferents barris i zones del municipi hagin decidit enguany suspendre les festes de barri d’estiu. Concretament es tracta de les festes del barri dels Pescadors, Can Ballell, Fenals i Santa Clotilde, Mas Ballell i Can Carbó i el Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua. El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, ha explicat que aquesta decisió ha estat motivada pels diferents efectes que ha provocat aquesta pandèmia “En solidaritat amb les víctimes de la COVID19, degut a la incertesa que encara hi ha referent a diferents punts de la normativa i la complexa organització i poc temps de marge que queda aquest any hem decidit suspendre-les”. No obstant el regidor de Cultura i Festes també ha destacat que “hem volgut però mantenir cert ambient festiu i es podran fer dinar o sopar populars de carrers coincidint amb les festes de cada barri i sempre prenent les mesures de seguretat establertes”.

L’Ajuntament de Lloret de Mar també té previst llençar en breu un programa d’activitats culturals i lúdiques per l’estiu que es dura a terme a l’aire lliure i que es tindrà lloc en diferents punts i zones de Lloret amb els protocols de seguretat establerts.

Birrasana

La desena edició del Birrasana s’ajorna al 2021.

L’empresa organitzadora i l’Ajuntament han pres aquesta decisió per responsabilitat arrel de l’emergència sanitària de la COVID19.
El Birrasana és el festival de referència de cervesa artesana de la Costa Brava i cada any aplega milers de persones en un cap de setmana on la gastronomia de qualitat pren una especial rellevància al municipi. La passada edició l’esdeveniment va comptar amb una trentena d’expositors, molts d’ells internacionals, i una àmplia oferta complementaria amb actuacions musicals, food trucks, tallers gastronòmics, un espai infantil, i una gran varietat d’actes que fan d’aquest un esdeveniment d’èxit.

Publicitat

Setemcat

C/. Costa i Forneguera, 33

08370 – Calella

T. 937690448

 

Geri Home

08370 – Calella

T. 641732836

Visita el web

DRIVIM CALELLA

C/. Sant Jaume, 469

08370 – Calella

T. 937691104

CENTRE COMERCIAL ESPAI GIRONÈS

Camí dels Carlins, 10

17190 Salt (Girona)

T. 972405980

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/