Arxiu

Calella programa 60 actes com a ‘Ciutat del Bàsquet Català’

El programa d’activitats ha estat elaborat des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Calella juntament amb el Club Bàsquet Calella i preveu actes esportius, lúdics, de formació, de nutrició, solidaris, de salut, d’inclusivitat, de valors i de promoció de la ciutat.

La Comissió Organitzadora de Calella, amb el president del Club Bàsquet Calella al capdavant, ha presentat a la Fundació del Bàsquet Català (FBC) un intens i interessant programa d’actes que omplirà la ciutat de bàsquet el present 2018. Així mateix, l’Alcaldessa i la Fundació Catalana de Bàsquet han signat el conveni que atorga a Calella la capitalitat del bàsquet català 2018.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha volgut agrair la feina feta a l’anterior junta del Club Bàsquet Calella així com la il·lusió i la empenta de la nova junta i ha expressat que “Calella té un sentiment molt gran de ciutat i que ens agrada que tot allò que fem faci xarxa amb els ciutadans i les entitats, així el conjunt de la ciutat estimarà més que mai el bàsquet gràcies a la seva implicació”. A més, ha recordat que un dels objectius de aquesta capitalitat és fer “que els valors del bàsquet ens puguin servir pel conjunt de la nostra ciutat”. Com a Alcaldessa, ha expressat la seva alegria per aquesta capitalitat i ha agraït la Fundació la seva confiança.

Escoltar Xavier Arnijas, regidor d’Esports i David Fors, president del CB Calella:

Per la seva banda, el president de la Fundació del Bàsquet Català i de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa, ha desitjat sort a la nostra ciutat tot i que assegura que des de la Fundació “no tenim cap mena de dubte que Calella serà una gran Ciutat del Bàsquet Català”.

Laura Pagès i Francesc Membrives, vocals de les àrees esportiva i social del Club Bàsquet Calella, han estat els encarregat de desvetllar alguns dels actes programats per celebrar que Calella és Ciutat del Bàsquet Català 2018. Una seixantena de propostes formatives, culturals, lúdiques… que ompliran la ciutat de bàsquet. Conviuran actes ja consolidats com les 24 Hores de Bàsquet amb novetats com el Bàsquet-Platja.

S’han programat actes col·laboratius amb altres entitats de Calella com amb la Colla No Tinc Fred i els Saliclowns i s’ha buscat la cooperació amb esdeveniments de la ciutat com al Festimatge o al Calella Film Festival. Així mateix, el bàsquet tindrà un gran protagonisme a la Fira de Calella i l’Alt Maresme d’enguany. La solidaritat també hi té cabuda en la capitalitat de Calella com a Ciutat del Bàsquet Català: es farà una campanya de recollida de material esportiu per la seva reutilització i lliurament a qui més ho necessiti. El centre comercial de la ciutat també serà un dels escenaris del bàsquet amb un joc que s’hi podrà participar des dels aparadors. El hip-hop, els grafits i el bàsquet aniran de la mà i aquest nexe es materialitzarà en un mural commemoratiu del 50 aniversari del club.

Enguany el bàsquet es vol fer un lloc també a les xarxes socials de tots els calellencs. A través de les etiquetes #CalellaCBC2018 i #CiutatBàsquetCatalà podreu seguir totes les activitats que s’organitzaran. A més a més, us recomanem que seguiu a l’Ajuntament de Calella i al Club Bàsquet Calella a Facebook, Twitter i Instagram per estar alerta de totes les novetats.

 

Foto Joan Maria Arenaza

Publicitat

PNEUMÀTICS MORA

C/. València, 7

T. 972334584

Ctra. Accès Costa Brava, KM 4.7

T. 972353293

17300 – Blanes

Automòbils BDN

Polígon Industrial Mas Puigverd, 19-20

08389 – Palafolls

T. 662300310

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

COL·LEGI LA PRESENTACIÓ

C/. Pompeu Fabra, 2

08350 – Arenys de Mar

T. 937920241

ENA ARQUITECTURA SALUDABLE

08490 – Tordera

T. 620 100 164

 

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/