Arxiu

‘Blanes & Tu. Descobreix-lo’

Dissabte i diumenge, 10 i 11 de juny, es viurà una nova campanya de promoció que es presenta sota el títol de Blanes & Tu. Descobreix-lo, tota una declaració d’intencions que s’espera que compleixi les expectatives previstes.

Agafant la positiva experiència viscuda els darrers anys amb el Blanes 12, a partir d’ara Blanes & Tu li agafa el relleu perseguint el mateix objectiu de promocionar i posicionar aquest municipi de la Cota Brava com a ciutat comercial, cultural, gastronòmica i turística. Per descobrir tots aquests atractius, s’han organitzat 22 activitats aptes per un ample ventall de gustos i edats.

En la línia de l’acció promocional que s’havia estat fent els darrers anys, del què es tracta és d’oferir a blanencs i visitants diversos ingredients que contribueixin a conèixer millor les principals qualitats del municipi. En definitiva, tal com anuncia la mateixa activitat, es tracta que es descobreixi.

Per aconseguir-ho, l’Ajuntament de Blanes compta principalment amb el suport de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i l’Associació d’Hostaleria. Al llarg de tot el dissabte –de 9 a 22 h- l’entitat comercial participarà amb uns 60 establiments en l’experiència Venem a la Fresca, una festa de presentació on els comerços tindran una decoració especial fora de l’aparador, així com articles seleccionats davant de cada botiga.

No es tractarà d’una fira de rebaixes a l’estil de La Botiga al Carrer, sinó que es planteja en base a promocions concretes de productes de qualitat, comptant amb el buc insígnia dels petits botiguers: l’atenció i assessorament personalitzats. Del què es tracta en aquest cas és que hi hagi un reclam al carrer per entrar a l’interior de les botigues.

El segon gruix d’activitats proposa fer un recorregut gastronòmic per les exquisideses que habitualment cuinen un total de 22 restaurants de Blanes representats a TastABlanes. S’allotjarà al Passeig de Dintre, en ple centre de la vila, dissabte des de les 7 de la tarda fins la 1 de la matinada, i s’hi oferiran tastets de plats i productes que habitualment es poden degustar als respectius establiments, a preus molt atractius.

Per últim, el tercer eix de propostes que organitza l’Ajuntament de Blanes és la música al carrer, principalment a través del què serà el seu màxim exponent. El concert del grup Animal que es farà la nit del dissabte a partir de les 11 de la nit a la Plaça dels Dies Feiners. El conegut grup amenitzarà la vetllada amb la seva base de pop i reggae, que també remeten al folk gràcies a cançons alegres i desimboltes. Absolutament recomanable per a gent jove, però també per a tots i totes les qui encara conserven aquest esperit.

A banda dels tres principals reclams gastronòmics, musicals i comercials, també s’ha organitzat un variat repertori d’entreteniments musicals, infantils, esportius i lúdics.
La campanya promocional Blanes & Tu. Descobreix-lo compta amb un pressupost de 15.000 € a càrrec de l’Ajuntament de Blanes, i s’han editat 10.000 fulletons per fer difusió de les activitats que inclou. Tota la informació al voltant de l’acció promocional es pot consultar a la web oficial de l’Ajuntament de Blanes: www.blanestu.cat

Publicitat

Jugueteria El Genio

C/. Josep Tarradellas, 58

17300 – Blanes

T. 872505761

ESTACIÓ DE SERVEI ESSER

Av. Alegries, 89-91

17310 – Lloret de Mar

T. 972363854

CENTRE COMERCIAL ESPAI GIRONÈS

Camí dels Carlins, 10

17190 Salt (Girona)

T. 972405980

PNEUMÀTICS MORA

C/. València, 7

T. 972334584

Ctra. Accès Costa Brava, KM 4.7

T. 972353293

17300 – Blanes

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/