Arxiu

Aquest dissabte a Blanes,‘Gran Premi de Paddle Surf Costa Brava’

La cursa forma part del Circuit Català de Surf, i compta amb dos nivells: debutants, amb un recorregut de 4 km, i avançats, que cobriran 9 km de distància

 

Tant els debutants com els avançats sortiran plegats  a les sis de la tarda des de la badia de Blanes, si bé amb destins diferents. Els debutants donaran dues voltes a un circuit marcat per cobrir els 4 kilòmetres de recorregut, que els durà des del costat del Club de Vela Blanes fins a l’alçada del Lloc de Socors de Protecció Civil, a la Platja de S’Abanell, on hi ha el checkpoint 1.

Un cop arribats a aquest punt, hauran de sortir de l’aigua i passar per darrera de la bandera que estarà situada a la sorra portant la taula a la mà per anar de nou a la mar i retornar al punt des d’on s’ha iniciat la cursa. En aquest modalitat de debutants es permet la participació de totes les edats i tipus de taula, si bé els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Per la seva banda, la Cursa per a Avançats ofereix l’oportunitat de superar un repte prou destacat: cobrir una distància de 9 kilòmetres fent un recorregut per les diferents cales de Blanes. Se sortirà des de la badia fins arribar al checkpoint 1 (platja de s’Abanell), el mateix primer punt on s’hauran d’haver aturat els debutants, i fer el mateix que ells: passar per darrera la bandera situada a la sorra portant la taula a la mà.

Des d’aquí, enlloc de retornar al punt de sortida com els debutants, iniciaran un recorregut per mar en direcció nord fins el checkpoint 2, a la Roca de S’Agulla. Un cop voltejada la roca, caldrà anar a buscar el checkpoint 3, situat a la mar, davant del checkpoint 1 de la Platja de S’Abanell. Finalment, un cop realitzats els tres checkpoints, hauran de tornar al punt de sortida. Val a dir que aquesta prova forma part del Circuit Català de Surf, la qual cosa ha fet que s’hagin inscrit participants d’arreu del territori i d’Andorra.

El recorregut del nivell d’avançats els permetrà passar per les quatre cales més emblemàtiques de Blanes: Santa Anna, Sa Forcanera, Sant Francesc –Cala Bona- i S’Agulla. A diferència de la cursa per a debutants, aquesta tan sols està indicada per a practicants amb experiència en el paddle surf, i els tipus de taula han de ser de 12’6 i 14’. Els menors de 18 anys que hi participin hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Un valor afegit amb què comptaran tots els participants sense cap mena de distinció, tant debutants com avançats, és la possibilitat de fer una excursió guiada i gratuïta per les cales de la Costa Brava prèvia a la cursa. La sortida lúdica es farà a la una del migdia des de la badia. El ‘Gran Premi de Paddle Surf Costa Brava’ finalitzarà amb l’entrega de premis i obsequis a les instal·lacions del Club de Vela Blanes.

Publicitat

LA MASIA TORDERA

C/ Girona, 32-34

08490 – Tordera

T. 937643366

 

 

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

ESTACIÓ DE SERVEI ESSER

Av. Alegries, 89-91

17310 – Lloret de Mar

T. 972363854

Estètica Maite

C/. Miguel Hermández, 2

08490 – Tordera

T. 677174090

 

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/