Arxiu

74a Travessia al Port de Blanes

Rècord de participants en la 74a Travessia Popular del Port de Blanes, amb 380 nedadors de totes les edats.

En la categoria d’Open Masculí el més ràpid ha estat Àlex Castejón, del CN Sabadell, que ja va guanyar en l’edició del 2014, i que l’any passat es va classificar en la segona posició.

El segon lloc en Open Masculí l’ha ocupat Fernando Morillas, del CN Mataró, i la tercera plaça Pere-Jordi Ribas, del CN Calella. Per la seva banda, en Open Femení la nedadora més veloç ha estat Ona Jerez, del Club Natació Sant Andreu, que l’any passat es va classificar en la segona plaça. Darrera d’ella s’han situat Marta Pérez, del CN Sant Cugat, i Gina Ràmia, que ha participat com a fre-lance, sense pertànyer a cap club o entitat esportiva.

La Travessia Popular del Port de Blanes ha incorporat com a principal novetat una polsera de neoprè amb un xip incorporat per mesurar el cronometratge personalitzat de cadascun dels nedadors i nedadores que han participat en la travessia. D’aquesta manera, s’ha pogut establir la classificació de manera més ràpida i efectiva.

Foto del guanyador, Àlex Castejón (Anna Gibernau).