Arxiu

L’art del Grafit centre la tercera edició del Cul Inquiet que organitza l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva

L’Art del Grafit centre la tercera edició del Cul Inquiet que organitza l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva. Els municipis que hi participen són Anglès, Arbúcies, Breda,Caldes de Malavella, Hostalric, Massanes, Riudellots de la Selva, Sils, Vidreres, Santa Coloma de Farners i  Tossa de Mar

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva ha iniciat la tercera edició del Cul Inquiet. Aquest projecte té per objectiu fomentar la creació cultural entre els i les joves a partir d’activitats on les persones participants poden fer un tastet d’una disciplina artística i alhora conèixer altres joves amb qui compartir inquietuds i motivacions.

Aquesta iniciativa és organitzada per l’Oficina Jove de la Selva i els professionals i les professionals de joventut de la comarca.

L’Oficina Jove impulsa el projecte comarcal Cul Inquiet com un espai on els i les joves puguin experimentar a través de la cultura en una jornada dinàmica, formativa i vivencial. Aquest any es va replantejar el format de la trobada passant d’una única jornada intensiva a tres trobades on cada una d’elles se centra en una disciplina artística diferent. Amb aquest nou format es prioritza la descentralització de les activitats per tal d’augmentar la presència al territori i poder aprofundir en cada una de les propostes culturals.

El projecte s’ha iniciat amb la temàtica del grafit i ho va fer amb una sessió al Casal de Joves de Tossa de Mar la setmana passada. Aquest estiu un total d’11 municipis de la comarca participaran del Cul Inquiet on grups de joves de cada poble realitzaran els grafits amb el missatge compartit de “La cultura és…”. Els propers municipis participants són Anglès, Arbúcies, Caldes de Malavella, Hostalric, Breda, Riudellots, Sils, Vidreres, Santa Coloma de Farners i Massanes.

El conseller de Joventut, Joan Antoni Hervias, ha explicat que aquesta proposta itinerant vol reivindicar la cultura entre el col·lectiu jove i en cada sessió els i les joves escolliran de manera participativa el final de la frase amb el propòsit d’aconseguir un retrat de què és cultura pel jovent de la Selva.”Així, els tallers,tal com ha indicat Hervias, inclouen la realització d’un grafit en grup, la participació en el procés de la creació cultural i una formació pràctica i introductòria a les tècniques i ús dels materials d’aquest tipus de pintura”.

L’activitat es fa en petits grups i el format d’enguany facilita l’adaptació dels tallers a les mesures de prevenció per la  Covid-19.

Publicitat

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/