Arxiu

L’alcaldessa analitza amb el sector turístic com rellançar la Calella post coronavirus

L’Ajuntament també recorda a la comunitat musulmana que els actes del Ramadà hauran de quedar limitats a l’estricte nucli familiar, d’acord amb les mesures decretades per lluitar contra l’epidèmia de la COVID-19.

 

L’alcaldessa, Montserrat Candini, ha reunit per videoconferència a representants del sector turístic per analitzar les possibles conseqüències de l’actual crisi sanitària sobre l’economia de la ciutat. El turisme és un dels sectors estratègics de Calella que aporta directament gairebé el 15% de la riquesa de la ciutat i genera mots llocs de treball. Tots han coincidit que caldrà adoptar decisions valentes per rellançar la destinació i ajudar el sector.

Han participat en la trobada Sònia Hernández, presidenta de l’Associació Turística de Calella, i els membres de la junta Laura Janer, Isabel Mallol, Marta Hernando, Marta Pilar Valls. També hi eren Josep Villegas (hotels i càmpings), Marc Moreno (agències de viatges) Grace Livingston (Directora de l’Oficina de Turisme) i Ferran Muñoz (Project Manager de Calella Smart Tourism Destination).

El que sí que han coincidit és que en el cas del turisme –com en els altres sectors econòmics de Calella—caldrà un exercici d’unitat per abordar des del consens i la concertació les solucions que siguin necessàries.

De fet, aquesta tarda es torna a reunir la Junta de Portaveus municipal per fer el seguiment de les mesures que s’han pres des de l’Ajuntament per fer front al coronavirus. A la darrera reunió de la Junta (10 d’abril) es va decidir la creació de la Comissió de Treball Econòmica i Social de Recuperació de Calella on s’ha de posar damunt la taula totes les solucions de futur.

 

RAMADÀ. El 23 d’abril començarà el Ramadà que aquest any, a conseqüència de l’epidèmia de coronavirus COVID-19, veurà com se suspenen algunes de les seves activitats més tradicionals. El Comitè de Crisi ha decidit fer arribar a la comunitat musulmana de la ciutat un escrit recordant les limitacions que suposa la crisi sanitària actual. De fet, l’escrit és el resultat de l’aplicació del decret del govern espanyol sobre l’estat d’alarma i de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat que recomanen la supressió de tota activitat pública o col·lectiva als centres de culte.

L’escrit enviat a les comunitats musulmanes (en català i àrab) recorda que s’ha de mantenir el confinament. Això suposa que no es podran fer les trobades per realitzar l’àpat del vespre o l’iftar, per orar o recitar el Quran en grup (tant en centres de culte com en propietats privades, excepte en el mateix nucli familiar), o les passejades nocturnes per facilitar la digestió, entre d’altres.

Publicitat

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2022© Ràdio Marina · Disseny web: F/