Arxiu

Jornada de solidaritat i cooperació a Calella per commemorar els deu anys de Viatges en Ruta i Etnik Solidària

#Viatgesenruta neix quan Quim Fàbregas sent la necessitat de fer un canvi en la seva vida iniciant un camí, sobre tot cap a l’Àfrica. Així comença una aventura viatgera que el portarà a ell i a tots els que se sumen a la seva iniciativa a fer viatges responsables i solidaris, no de voluntariat. Comença viatjant a Gàmbia i Senegal on ja havia fet algun projecte com a fotògraf. I amb la força i les ganes de fer realitat els seus somnis neix al cap d’un temps Etnik Solidària que serà l’associació que encapçalarà formalment els projectes d’ajuda i desenvolupament de diferents poblacions i comunitats, i a la qual s’hi afegirà Viviana Morales, odontòloga de professió i viatgera apassionada.

 

Durant tot aquest temps, Quim Fàbregas ha anat aprenent i desenvolupant la seva passió per la fotografia fins a convertir-se en un fotògraf reconegut. Acaba de tornar de Nova York on ha exposat amb molt bona acollidala seva col·lecció més íntima: “Mirar la mirada, arribar a l’ànima”al National Black Theatre al barride Harlem.

 

Aquesta jornada de celebració serà conduida per la presentadora Eli Carnicé i els periodistes de “La primera hora” de RAC 105, Quim Morales i Xavier Pérez Esquerdo.

La celebració tindrà dos moments destacats en dos punts de Calella, ciutat on va néixer en Quim Fàbregas. De 12h a 14.30h es farà un Vermut solidari a l’Espai Mercat en col·laboració amb La Tasca de la Vasca. Durant aquesta estona s’entregaran els premis del concurs de fotografía que va proclamar els guanyadors aquest dilluns. També hi haurà un espectacle de Clown amb Marcelo de La Màscara, recital de poesia amb Karinai Joel Minguet recitarà Lorca. Després d’un bon descans s’iniciaran els actes a la Fàbrica Llobet-Guri. A les 16h obrirà portes per la Fira d’Entitats que aplegarà organitzacions de solidaritat i cooperació tant de Calella com d’arreu del país: Sonrisas de Bombay, Open Arms, Top Manta, Bessel Avenue, Macramé Macramà, USSEC Monde, Cultura y raíces, Ediciones Wanafrica, Mujeres Negras, Connect Destiny, Malgrat amb el Sahara, i moltes d’altres.

A les 17.30h Open Arms farà una xerrada per explicar les activitats que desenvolupen a tot el món. A les 18.00h s’iniciarà la Taula rodona amb el títol “COOPERACIÓN INTERNACIONAL: Presente y futuro de las ONGs”. Intervenen: Viviana Morales d’Etnik Solidària; Alberto Pérez-Porro de Dental Coop; Marcelo González de La Máscara; i Francesc Marsal d’Hernia International. Després de les proves de so, a les20.15h tornaran a obrir portes per la recta final. Sopar i concert amb una combinació de cuina africana i mediterrània que precedirà l’entrega d’emblemes i unes quantes sorpreses més.

Finalment el concertaplegarà dos grans figures:Ramón Mirabet i Marcel i Júlia.

Publicitat

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

Neteges Escobar

C/. Miralles, 10   P.I. Can Patalina

08380 – Malgrat de Mar

T. 937610744

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

Opel Alemand Automoció

Av. de l’Estació, 51

17300 – Blanes

T. 972335353

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/