Arxiu

Una Tómbola mobilitzarà més de 3 milions d’euros als comerços de Pineda

L’Ajuntament de Pineda ha presentat el programa de dinamització comercial municipal «Tómbola, a prop del comerç de Pineda» impulsat per l’Ajuntament de Pineda de Mar amb el suport de l’associació de comerciants de Gent de Pineda. Aquest pla pretén estimular l’economia municipal i el consum intern, així com posar en valor el comerç de proximitat del municipi.

Aquesta campanya té un cost de 215.000 € i és una de les 17 mesures del Pla de Xoc municipal per fer front a les conseqüències econòmiques i socials derivades de la crisi sanitària del coronavirus Covid-19. L’Ajuntament de Pineda aportarà 200.000 € en premis d’1 a 100 € per tal de potenciar l’economia dels comerços, restauració i empreses de serveis del municipi. L’objectiu és mobilitzar més 3 milions d’euros de l’economia local i a la vegada es pugui fidelitzar i captar nous clients al comerç de proximitat.

El funcionament de la campanya és senzill: del 22 de juny al 16 d’agost, per cada compra mínima de 10 € en els establiments adherits s’entregarà una butlleta de participació. Totes les butlletes tenen premi: des de vals descompte a bescanviar a properes compres, també de 10€, a diferents establiments com també regals directes, que s’hauran de recollir als comerços en aquest cas sense compre mínima. Amb aquests regals es pretén que la clientela conegui nous establiments comercials i que s’ampliï el nombre d’establiments habituals en el procés de compra. Totes les butlletes, a més, participaran en el gran sorteig final de 3.000 € a gastar als establiments adherits. Els sorteig es celebrarà el 29 d’agost.

Complicitat amb els comerços de Pineda

Aquesta campanya busca comptar amb la complicitat dels comerços del municipi que s’hi vulguin adherir. El cost per l’establiment només és el de la impressió de les butlletes, que en el cas dels socis de Gent de Pineda serà assumit per la mateixa associació, i l’aportació dels regals en espècies valorats en 60 € per cada establiment. Tots els vals descompte que recapti l’establiment provinent d’altres col·laboradors, serà subvencionat pel consistori.

Tómbola a les xarxes socials

La “Tómbola” també tindrà presència a les xarxes socials. S’organitzarà un concurs amb un premi de 500 € per a gastar a les botigues del nostre municipi entre totes les persones participants.

Aquest pla de dinamització s’ha desenvolupat amb l’ajuda de l’associació de comerciants locals Gent de Pineda. L’Alcalde de Pineda de Mar Xavier Amor, en la presentació del projecte, ha volgut agrair la seva implicació en aquest projecte i ha destacat el paper de l’associació «per ajudar a moure la campanya» . A més ha afegit «que ara és el moment d’ajudar-nos entre tots, que veiem la importància dels establiments locals». Per la seva banda, la presidenta de l’associació Maribel Granados ha volgut destacar la sensibilitat que sembla que ha portat la situació actual a la població de Pineda per apostar pel comerç local. «Des del dia que es van obrir de nou les persianes, la gent s’ha anat acostat al comerç de Pineda, al de barri, al que t’aconsella, al que té un tracte més proper amb tu.»

Per adherir-se, els establiments poden inscriure’s contactant amb l’associació de comerciants Gent de Pineda o a través del formulari web que trobaran a www.pinedademar.cat/tombola, pàgina oficial de la campanya i on també es podrà consultar informació d’interès de tots els establiments adherits a la campanya. El termini per inscriure’s finalitza el 5 de juny. La “Tómbola” començarà el 22 de juny i fins al 29 d’agost es podran bescanviar els descomptes de diners i la recollida dels regals als establiments.

Publicitat

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

Neteges Escobar

C/. Miralles, 10   P.I. Can Patalina

08380 – Malgrat de Mar

T. 937610744

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

Opel Alemand Automoció

Av. de l’Estació, 51

17300 – Blanes

T. 972335353

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/