Tribut a Amy Winehouse al Clon Festival

The Amy’s Big Band clonarà l’artista britànica desapareguda. La banda va ser creada l’any 2014 amb 10 músics. Un d’ells és la Laura, que imita la veu i els moviments d’Amy Winehouse i que, a més, adopta un aspecte pràcticament idèntic. Per al concert d’aquest divendres, interpretaran grans èxits d’Amy Winhouse, amb diferents estils: jazz, reggae i blues, entre d’altres.

Serà el tercer concert d’aquesta tretzena edició del Clon Festival. En setmanes anteriors, han actuat The Buzz Lovers, en tribut a Nirvana, i Dmaná, imitant el grup Maná. El dos darrers concerts aniran a càrrec de Pacto entre Caballeros, en homenatge a Joaquín Sabina, i Besos de Perro, que tancaran fent recordar el grup Marea. El regidor de Cultura, Albert Robert, destaca el nivell dels cinc grups convidats al Clon Festival d’enguany.

Tot i que la Festa Major de Lloret ja s’ha acabat, l’ambient festiu continua a la destinació amb el Clon Festival. The Amy’s Big Band actua aquest divendres, a partir d’un quart d’11 de la nit, a la Roca d’en Maig. L’accés és lliure.

 

(Foto: Actuació de la banda “The Amy’s Big Band”. Font: Facebook “The Amy’s Big Band)

 

Àudio: declaracions del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Lloret, Albert Robert.

Categories: Cultura.