Tot a punt per la 21ena Rua de Carnaval de l’Alt Maresme

Calella i Pineda, ultimen detalls per la Gran Rua de Carnaval de l’Alt Maresme. La rua desfilarà aquest proper dissabte pels carrers de Calella i Pineda amb més participació que mai. Pere Moragas, president de la comissió organitzadora, ha explicat que 40 grups formen part de la comitiva:

La principal novetat d’enguany és el canvi de recorregut. En comptes de passar pel carrer Església, passarà per la N-II.  Sortirà de l’Av. Mediterrani (cantonada Andorra), continuarà per av. Hispanitat de Pineda de Mar, seguirà per Rierany dels Frares de Calella, carrer Moragas, continuarà per carrer Balmes fins al carrer Sant Jaume (N-II) i finalitzant al carrer Indústria. Amb tot, Moragas espera que el canvi sigui vist amb bons ulls.

A les 23.00 h, a la Fàbrica Llobet-Guri, hi haurà ball amb DJ i lliurament de premis. L’organització ha ampliat els guardons fins als 20 premiats. Els premis van des de els 2.500 euros fins als 220. També es premiaran les cinc millors carrosses, amb xecs que van dels 1.000 als 200 euros.

Escoltar Pere Moragas:

 

Categories: Cultura.