Tossa de Mar retorna a la seva època Indiana

Tossa de Mar retroba el seu passat amb la celebració de la III edició de la Fira Tossa Indiana. Malgrat tenir poc patrimoni indià, van ser pioners en el comerç amb Amèrica.

Amb la finalitat d’animar els carrers del poble, s’han potenciat els balls caribenys amb classes de ball, congues i sessions de concerts.

Entre totes les activitats que es podran fer, destaquen sobretot l’exposició “Catalunya i el comerç amb Amèrica” al Claustre de la Casa de la Cultura; i la visita guiada “Tossa Indiana” a càrrec de Josep Santané, que farà un recorregut pels punts Indians del poble.

Una de les novetats de la fira d’aquest any, és la col·laboració amb l’Associació de Botiguers, que seran els encarregats d’embellir el poble i transportar-nos a l’època indiana.

La fira se celebra en aquestes dates per desestacionalitzar la temporada turística. Les anteriors edicions van tenir un gran èxit participatiu, i s’espera que en aquesta edició continuï. Tossa Indiana es podrà visitar dissabte i diumenge. La presentació es farà aquest divendres a les sis de la tarda a la Sala d’Actes de la Casa de la Cultura.

Categories: Festes.