Surten al carrer els nous números de La Marina

La Marina Blanes-Lloret arriba al 44 i La Marina Maresme al 24.

A la Marina Maresme, que es pot trobar a Malgrat, Pineda, Calella, Tordera, Palafolls i Santa Susanna, hi ha entre d’altres temes: Inversió de 2’1 MEUR a la façana marítima de Malgrat i Pineda, Carme Ponsa, nova alcaldessa de Malgrat de Mar, Carnestoltes 2017, 17ª Festa Joan Petit a Tordera, Més pernoctacions a Calella i Obres de restauració a Can Ratés de Santa Susanna.

La-Marina-Maresme-24-1 web

A la contra, entrevista als autors del documental Ombres de la transició: Els cas Bárcena. A la contra de la Selva, entrevista al lloretenc Jordi Soliguer, que el mes vinent presentarà el seu segon llibre, La plaça petita.

A la portada de l’edició Blanes-Lloret: Sancions als càmpings de Blanes, Campanya “Casa nostra, casa vostra”, Nou terra al passeig de Dintre de Blanes, Visca el Rei Carnestoltes i 50è aniversari de la Cobla del Col·legi Santa Maria.

La-Marina-44-1 web

Com cada mes, també es pot consultar l’agenda d’activitats, el directori gastronòmic, els telèfons d’interès, les farmàcies de guàrdia o els horaris del transport públic de viatgers.

La tirada, 20.000 exemplars per a cada edició.

Categories: Societat.