S’ha mort Prince a l’edat de 57 anys

El cantant nord-americà Prince Rogers Nelson, conegut per Prince, s’ha mort a l’edat de 57 anys, a casa seva casa, a Minneapolis (Minnesota, EUA), segons que ha explicat el seu publicista. La policia investiga la causes de la mort.
Segons la CNN, a principi de mes,  va cancel·lar un concert a la ciutat d’Atlanta a causa d’una grip. Al cap d’uns quants dies, va tornar a pujar a l’escenari, però, acabada l’actuació, al viatge de tornada, l’avió on anava va haver de fer un aterratge d’emergència perquè es tornava a trobar malament. La seva portaveu, Yvette Noel-Schuré, va explicar dies més tard que ja s’havia recuperat.

Els atemptats de París del 13 de novembre van obligar-lo a ajornar la ronda europea, que ja no reprengué. ‘Prince Spotlight: Piano & A Microphone’ era un espectacle inèdit: només un piano i la seva veu.

Nascut a Minneapolis el 1958, Prince va començar la carrera musical a final dels setanta i obtingué un gran èxit la dècada següent. El disc ‘Purple Rain’, del 1986, el va fer famós. Compositor incansable, Prince va publicar una quarantena d’àlbums i centenars de cançons, en què combinava el jazz, el funk i la música disco.

Categories: Cultura.