Reobre l’últim dels hotels que punxaven la llum a Lloret de Mar després de passar a mans d’un nou propietari

L’hotel Marina Sand (abans Hotal Selvamar) de Lloret de Mar (Selva) ha reobert les portes aquesta temporada després que un grup hoteler l’hagi comprat. Es tracta de la posada en funcionament de l’últim dels tres hotels que seguia aturat després que es destapés que els anteriors propietaris punxaven la llum. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha assegurat que aquest establiment havia “estat tancat fins ara” i que de cara a la temporada vinent la nova cadena farà una sèrie d’inversions per modernitzar-lo, entre les quals destaca la “inclusió d’un parc aquàtic” dins del mateix recinte.

Per altra banda, l’alcalde ha assegurat que cap de les societats que gestionaven els tres hotels que punxaven la llum ha arribat a pagar les sancions que havia imposat el consistori, amb una xifra total que superava els 3 milions d’euros (MEUR). Els propietaris van declarar-se “insolvents” i ara estan en vies de resolució judicial.

De tota manera, la cadena que gestiona ara el Marina Sand ha hagut “de fer-se càrrec d’alguns deutes” que hi havia amb l’Ajuntament, com per exemple l’Impost de Béns i Immobles (IBI).

Escoltar Jaume Dulsat:

Jaume Dulsat ha explicat que aquesta nova inversió s’emmarca en l’aposta que té el govern local, conjuntament amb la Diputació de Girona, la Generalitat i el sector hoteler, de reconvertir el municipi en un destí turístic familiar. Per això ha detallar que tots aquells hotels “que poden encarar-se al turisme familiar perquè tenen espai” fan inversions per adaptar-se a les necessitats d’aquest públic.

Però també hi ha hotels que, per les seves característiques, no poden fer-ho. I per això busquen una nova manera de reinventar-se. Un exemple és el de l’Hotel Casino, que segons ha explicat Jaume Dulsat  ha anunciat una inversió de més de 15 MEUR per modernitzar les seves instal·lacions. Això comportarà adaptar-se a un hotel de l’estil ‘only adults’, que prioritzen les parelles sense fills i ofereixen serveis de més qualitat.

Categories: Turisme.