Arxiu

Presenten el cartell de les ARTS d’Estiu 2019

El festival multidisciplinar de referència de la costa del Maresme, ARTS d’Estiu, arriba a la novena edició. Hi ho fa ple de novetats. Enguany se celebrarà del 25 de juliol al 25 d’agost i estrena ubicació, uns terrenys de gairebé 9.000m2 a tocar de la platja entre els termes municipals de Pineda de Mar i Santa Susanna, que s’uneix al projecte. Amplia el número d’actuacions fins a 20 i posa en marxa la Beca Arts d’Estiu per promocionar nous talents del món musical català emergent.

 

Programació:

Festa de presentació, 25 de juliol:

El festival obrirà la programació amb una Festa d’inauguració gratuïta. L’entrada serà amb invitació i servirà per fer un primer tastet dels espectacles que arribaran al llarg del mes.

 

Rozalén, 27 de juliol:

Amb tres discos a la seva trajectòria, María Rozalén s’ha convertit en un autèntic referent de la cançó d’autor espanyola dels últims anys. El més recent, Cuando el río suena… (2017), és una eclèctica col·lecció de cançons que conjuga amb gran imaginació ritmes i gèneres diversos (del folk i la ranxera al pop i el drum’n’bass) i que compta amb hits com Girasoles, peça emblema de l’àlbum i que demostra que el vessant social de les cançons de Rozalén no va en detriment del ball i de la diversió.

 

God Save the Queen, 28 de juliol:

Possiblement la millor banda de tribut a Queen del món. Els argentins arribaran per recrear-nos amb una meticulositat increïble l’històric concert a Wembley de Freddie Mercury i companyia l’any 1986. Un espectacle de dues hores de durada i canvis constants de vestuari en què God Save The Queen exhibiran la seva energia desbordant i demostraran perquè la productora Fox els va triar a ells per a diferents actes promocionals de la pel·lícula Bohemian Rhapsody.

 

Ana Belén, 1 d’agost:

La veu d’Ana Belén acaricia la música a Vida, el seu primer àlbum amb cançons inèdites en 11 anys. Una col·lecció de composicions d’un optimisme desbordant que interpreta amb el coratge i la sensibilitat que la caracteritzen. És l’Ana Belén de sempre amb música d’ara, una equació que no pot fallar per donar Vida a Arts d’Estiu.

 

Melendi, 2 d’agost:

Després d’esgotar la pràctica totalitat d’entrades en els seus concerts en els últims anys, Melendi serà a Arts d’Estiu amb la seva nova gira. Sota el títol MI CUBO DE RUBIK –últim àlbum–, el cantautor oferirà en directe les seves noves cançons sense oblidar els seus innombrables hits, demandats pel públic en els seus multitudinaris concerts.

 

Love the 90’s, 3 d’agost:

Després de l’èxit de les gires Love the 90 ‘s i Love the Tuenti’s, que l’any passat van reunir a gairebé 200.000 espectadors, la promotora Sharemusic! torna amb una nova gira de concerts en directe: Viva la Fiesta! Aquest reuneix sobre un mateix escenari a bandes i solistes icònics dels 90 com OBK (‘Historias de amor’, ‘De qué me sirve llorar’), Chimo Bayo (‘Así me gusta a mí’, ‘Bombas’), Paco Pil (‘Viva la fiesta’, ‘Johnny Techno Ska’) -que també exerceix com a mestre de cerimònies-, Rebeca (‘Duro de pelar’, ‘Corazón, corazón’), Marian Dacal (‘Flying free’), Just Luis (‘American pie’), Double Vision (‘Knocking’, ‘All right’) i Sensity World (‘Get it up’),  que interpretaran en directe els seus temes més mítics en un concert que el públic recordarà com un dels millors de la seva vida.

 

Niña Pastori, 5 d’agost:

Niña Pastori, una cantant que ha obert camí per a moltes altres veus amb la seva enlluernadora barreja de puresa flamenca i noves tendències musicals, visitarà el festival per segona vegada en el marc de la triomfadora gira de Bajo tus alas (flamant número 1 a l’estat espanyol quan va ser publicat l’abril de l’any passat).

 

Luis Fonsi, 7 d’agost:

Aquest guardonat intèrpret, compositor, instrumentista i productor porto-riqueny, qui després de 20 anys de triomfant trajectòria artística, és considerat un dels màxims exponents de la música llatina a nivell mundial. Des de la seva primera producció discogràfica fins avui en dia ha trencat rècord de vendes i s’ha posicionat en els primers llocs de popularitat gràcies a la seva impressionant qualitat interpretativa, a més d’una extensa llista d’èxits que han aconseguit traspassar fronteres i conquistat milions de persones arreu del món.

Ha estat mereixedor de múltiples discos d’or, platí i diamant per les altes vendes a nivell mundial, de la mateixa manera que ha rebut els reconeixements més importants de la indústria musical. El festival ARTS d’estiu serà una de les parades de la seva gira mundial amb el disc “VIDA”.

 

Sweet California, 9 d’agost:

El pop juvenil que triomfa a tot el país. Amb una temàtica positiva i en pro de la llibertat per decidir i viure conforme al que un creu, Origen és un disc que enalteix l’amor i respecte a un mateix. Les lletres inciten a tirar endavant sense por de les crítiques i són una crida a la unitat de tots, prenent la música com a denominador comú i origen.

 

Rosario, 11 d’agost:

Rosario torna a Arts d’Estiu en un moment molt dolç de la seva carrera professional. Amb 25 anys de trajectòria, la petita dels Flores va viure l’estiu de 2017 una gran nit de glòria al Teatro Real de Madrid acompanyada d’amics com José Mercé, Niña Pastori o Ana Torroja i amb els seus èxits de sempre, en una actuació que ha quedat per la història en forma de nou disc: Noches de Gloria.

 

Nacho i Juan Magan, 12 d’agost:

Doble concert pel públic més jove i amb més ritme. Arribarà de la mà de Juan Magan, l’artista espanyol més internacional que regala noves i impressionants interpretacions en cada concert. I ho farà acompanyat de Nacho, un cantant i activista. El regeatton urbà de referència a ARTS d’Estiu.

 

Joan Dausà, 17 d’agost:

En els concerts de Joan Dausà, veritables lliçons d’optimisme, es posa de relleu com pot arribar a connectar un músic amb el seu públic generós, atent i incondicional. L’any passat, amb Ara som gegants, tota una invitació a confiar en la vida, va reaparèixer després de dos anys de silenci. Fa només uns mesos, amb la cançó Tot anirà bé, una altra diana, va tornar-nos a demostrar que hi ha pocs músics capaços d’insuflar tanta esperança com ell. I els seus concerts, amb una banda en plena sintonia capitanejada pel també productor Fluren Ferrer, continuen sent difícils d’explicar a qui no n’hagi estat mai a cap.

 

Diego El Cigala, 18 d’agost:

Diego El Cigala commemora, amb una gira internacional, el quinzè aniversari de la sortida al mercat del disc “Lágrimas Negras”, l’enregistrament del qual va compartir amb Bebo Valdés (piano), Israel Porrina “Piraña” (caixa) i Javier Colina (contrabaix).

 

David Bisbal, 22 d’agost:

Torna a ARTS d’Estiu l’espectacular i enèrgic directe de David Bisbal. Presentarà el Tour 2019, un concert amb un repertori que anat fent créixer any rere any amb nous èxits que el públic podrà cantar i ballar des de la primera a la darrera cançó.

 

Els Pets, 23 d’agost:

Després de cinc anys del seu darrer disc d’estudi, Els Pets, tornen als escenaris amb tota la força de la mà d’un nou treball discogràfic: “SOM”. La seva dilatada trajectòria ha estat el preludi del seu trànsit cap a un pop cada vegada més refinat i menys festiu i, en aquesta nova gira, presenten un directe que reflecteix un treball acurat, lluminós, juganer, eclèctic i artesanal.

 

Mag Lari, 25 d’agost:

Torna el Mag Lari a ARTS d’Estiu amb l’espectacle “Una Nit amb el Mag Lari”, una nit amb el Mag Lari de sempre, fent el que a ell més li agrada: màgia i espectacle, amb sorpreses, humor, riures i sobretot amb la il·lusió de sempre.

 

Espectacles pels més petits

En aquesta novena edició, els més petits de la casa també tindran cabuda al festival. La primera actuació pels menuts serà la de Dàmaris Gelabert. Aquesta cantant-pedagoga oferirà un concert amb la voluntat de viure els efectes positius de què cantar junts, ens fa feliços, ens ajuda a aprendre, a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i, sobretot, suposa un moment únic per reforçar els vincles afectius. L’espectacle començarà a les 19.00h.

 

El dia 6 d’agost serà el torn de El Pot Petit, que representaran un espectacle molt festiu i especial que combina la música, els titelles, les danses i amb el que petits i grans passaran una molt bona estona. Finalment el Mag Lari clourà el festival, el dia 25 d’agost, en una nit màgica en la que tot serà possible.

Publicitat

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

Flocem – Totpint

Ctra. Accés Costa Brava, 36

17300 – Blanes

T. 972.35.32.88

 

Opel Alemand Automoció

Av. de l’Estació, 51

17300 – Blanes

T. 972335353

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/