Pineda de Mar acull una producció sobre Sara Llorens

L’associació Cinemart de Pineda ha començat a preparar el nou migmetratge de ficció que gravaran aquest any. ‘Sara’ és un vídeo de ficció basat en la vida de la jove Sara Llorens.

Marçal Mora, director de la pel·lícula, ha fet un esbós del personatge de Sara Llorens, que malgrat tots els inconvenients per la seva condició de dona i la malaltia de la tuberculosis, va ser pionera del folklore a Catalunya, escriptora i mestre dels infants de Pineda de Mar d’aquella època. Fruit dels seus estudis és el Cançoner de Pineda que recull 238 cançons i 210 tonades.

Cinemart és una associació sense ànim de lucre que promou l’activitat cinematogràfica des de fa cinc anys. Com a part d’aquest objectiu, organitza el Festival Internacional de Curtmetratges de Pineda de Mar, que és el lloc on es presenta cada any la producció que realitzen.

El rodatge de ‘Sara’ s’allargarà fins a finals del mes de maig. El Festival Internacional de Curtmetratges de Pineda es realitzarà a principis del mes de juliol. Les imatges es gravaran a Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol i Canet.

Escoltar Marçal Mora:

Foto: Joan Maria Arenaza

Categories: Cultura.