Pineda acull el col·loqui ‘Treball Sexual i ocupabilitat’

El Centre Innova de Pineda de Mar ha acollit el col·loqui ‘Treball Sexual i ocupabilitat’ per presentar el Projecte de Millora i Ocupabilitat del Programa Carretera.

El Programa Carretera fa dues dècades que ofereix un servei d’atenció i acompanyament a la prostitució gestionat des de la Comunitat Terapèutica del Maresme, i que té per objectiu oferir un servei integral a les treballadores sexuals del Maresme i la Selva, amb accés a professionals sanitaris i també suport psicològic. Ara amb col·laboració amb la Fundació El Molí d’en Puigverd inicien una nova línia de treball per afavorir la inserció laboral.

Després de dues dècades, i en col·laboració amb la Fundació El molí d’en Puigvert, inauguren una línia de treball i acció, destinada a possibilitar la reorientació professional de les participants del Programa que així ho sol·licitin.

Després dels primers mesos de rodatge del Projecte Ocupacional del Programa Carretera, han celebrat aquest col·loqui, amb la finalitat d’ampliar les opcions laborals reals a territori i promoure noves aliances amb les administracions, entitats, empreses i altres agents socials.

Escoltar Clara Rivas, educadora de la Comunitat Terapèutica del Maresme:

El Programa Carretera va atendre a 450 dones l’any 2018 al Maresme i la Selva.

Categories: Societat.