Palafolls inaugura l’Oficina del Voluntariat

Amb l’objectiu de donar suport a la feina dels voluntaris i proporcionar-los eines que els permetin desenvolupar les seves tasques de forma còmoda i segura, el consistori inaugura l’Oficina del Voluntariat. Es tracta d’un espai físic paral·lel que alhora permetrà descongestionar l’edifici de la vila, on fins ara s’hi havien centralitzat les accions, però que ara haurà d’anar tornant al funcionament habitual de la institució, dins el marc de la ‘nova normalitat’

Funcions del servei

La nova oficina, que tindrà un caràcter temporal, funcionarà com a seu fixa per a la distribució de material entre els palafollencs, la resolució de dubtes relacionats amb les campanyes de voluntariat, el desenvolupament d’accions o la planificació de noves iniciatives. Tanmateix, l’oficina ajudarà a fer valdre i visibilitzar la tasca dels voluntaris cap a la ciutadania.

Ubicació del servei

L’Oficina del Voluntariat se situarà a l’antic local de l’ORGT de Palafolls, just davant de l’ajuntament. Un espai paral·lel, molt proper al consistori, que dotarà els voluntaris de mitjans respectant el suport i la gestió directa per part de l’Ajuntament.

Entrada en vigor

Actualment s’estan efectuant les últimes tasques d’habilitació i manteniment de l’espai per tal de poder procedir a inaugurar el servei aquest mateix divendres dia 22 de maig. A partir d’aleshores, l’Oficina del Voluntariat romandrà oberta en horari de 10:00h a 13:00h.

Categories: Solidaritat.