Objectiu: la independència

 

La Diada 2019 – Objectiu Independència omplirà la gran Via de Barcelona, plaça Espanya i els cinc carrers adjacents, i traslladarà un missatge a favor de la unitat estratègica per assolir la independencia aquest 11-S a la tarda.

Hi participarà gent d’arereu del país que arribaran a Barcelona en els més de 500 autobusos contractats pels organitzadors o mitjans de transport públic i privat.

Serveis especials:

  • Espais protegits: hi haurà 4 zones reservades a gent gran, embarassades, gent amb necessitats d’atenció especial i famílies amb nadons. Les trobareu als trams 2, 9, 16 i 23. ATENCIÓ: per poder ser-hi caldrà reservar plaça trucant al 93 655 82 82, de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h, abans del 10 de setembre.
  • Punts lila: són punts d’atenció i informació d’agressions sexistes. En trobareu als trams 2, 9, 16 i 23. També s’habilitarà una zona per a persones amb capacitats diverses, amb WC adaptat i intèrpret del llenguatge de signes català davant de l’escenari, a l’avinguda Maria Cristina.
  • En cas d’emergència o necessitat, cada tram té un punt especial per atendre-les. Estaran senyalitzats degudament, i hi trobaràs personal que t’atendrà.

 

Unitat

 

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, i el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, han reclamat als partits independentistes que “escenifiquin” la seva unitat de cara a la sentència del judici al referèndum de l’1 d’octubre de 2017, que es preveu per la tardor. Mauri ha proposat que, si la sentència no és absolutòria, sigui “la societat civil” la que lideri la resposta a la sentència “sempre amb els instrument de lluita no violenta” i ha demanat a les formacions polítiques que “treballin per aquest consens imprescindible”. Paluzie ha situat la manifestació de l’11 de setembre com a “la primera fita” d’aquest cicle de mobilitzacions.

Categories: Política.