Arxiu

Nova programació del Teatre Clavé

El Teatre Clavé de Tordera estrena la nova programació que s’allargarà fins al maig, coincidint amb la celebració del seu 20è aniversari. La programació s’ha encetat aquest cap de setmana amb l’espectacle de Bruno Oro que ha interpretat el seu primer solo teatral amb Immortal.

El següent espectacle serà Les dones de Frank, dedicat al gran Frank Sinatra, on es combinen cançons, anècdotes, històries i molt d’humor. Si sou amants de la lectura no us podeu perdre la paròdia de La niña gorda, una de les millors novel·les de la primera meitat del segle XX. Es tracta d’una adaptació teatral que porten a l’escenari el TNC i Teatres en Xarxa. També acollirà Déjà-vu, un espectacle de circ amb música en directe, de la Companyia Manolo Alcántara.

Pel que fa al cicle familiar, ha començat amb la pel·lícula La Malvada Guineu Ferotge. Seguirà amb l’espectacle de màgia Enchantéé de la Maga Melanie i acabarà amb un show musical a càrrec de 4 percussionistes anomenat Desconcert, l’obra Les Clinck de Les Bianchis.

Durant el mes d’abril, celebrant el 20è Aniversari del Teatre Clavé, tornaran a portar a l’escenari l’espectacle Seqüència MMP. Es tracta d’un espectacle amb segell propi que es va estrenar al novembre de l’any passat, coincidint amb el 15è aniversari de la mort del poeta Miquel Martí i Pol. Es tancarà la programació amb el concert de la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, una banda professional de música ètnica que ha visitat més de 21 països en les seves gires.

Segona edició del Festival Zero

Per segon any consecutiu, el Teatre Clavé acollirà el Festival Zero, un projecte impulsat per Teatres en Xarxa que té com a eixos centrals la programació d’espectacles de proximitat física amb el públic, que creïn a l’espectador una experiència gairebé immersiva, realitzats en espais no convencionals i amb un aforament reduït, a la vegada que es posen sobre la taula propostes no convencionals i/o de textos contemporanis. El festival Zero es realitzarà durant els mesos de febrer i març del 2019 i es durà a terme cinc municipis de la província de Barcelona, entre ells, Tordera. Al Clavé el festival tindrà lloc els dies 8 i 9 de febrer amb tres espectacles: A mi no me escribió Tennesse Williams (porque no me conocía) una producció de la Companyia Roberto G. Alonso amb dramatúrgia de Marc Rosich, que fa incursions en la dansa, teatre gestual, el text clàssic, el playback, la cançó en directe i la performance; Espera, un espectacle de circ de carrer participatiu a càrrec de la Companyia Circ EIA; i finalitzarà amb Painball, un joc amb pilotes juntament amb tres intèrprets i un piano de cua a càrrec de Les Impuxibles.

Entrades

A banda de les entrades individuals, la programació incorpora diverses modalitats d’abonaments oberts que permeten escollir els espectacles que es desitgin entre els proposats. L’abonament 4 permet escollir quatre espectacles per 50€ i l’abonament total inclou les 5 propostes per a públic adult per 60€. Els integrants de l’Associació d’Espectadors poden gaudir dels mateixos abonaments, però amb un descompte més elevat. Així mateix, per al Cicle familiar es mantenen els paquets En Família! que permeten la compra de diverses entrades per un mateix espectacle a un preu reduït, així com també els descomptes que ofereixen els comerços adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre. Tota la informació es pot consultar al web www.teatreclave.cat.

 

PROGRAMACIÓ

-2/2: Desconcert. Percussió de butxaca. (18h)

-8/2: Festival Zero. A mí no me escribió Tennesse Williams (porque no me conocía) (21h)

-9/2: Festival Zero. Espera. Circ EIA (17h) / Painball. Les Impuxibles (19h)

-16/2: Enchantée. Maga Melanie (18h)

-24/2: Les dones de Frank de Mone Teruel i Mònica Pérez. (18h)

-16/3: Les Clinck. Les Bianchis. (18h)

-24/3: La niña gorda. TNC i Teatres en Xarxa (18h)

-7/4: Déja Vu. Cia Manolo Alcántara (18h)

-28/4: Seqüència MMP. XX anys del Teatre Clavé (18h)

-5/5: Barcelona Gipsy Balkan Orchestra (18h)

Publicitat

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

Flocem – Totpint

Ctra. Accés Costa Brava, 36

17300 – Blanes

T. 972.35.32.88

 

Neteges Escobar

C/. Miralles, 10   P.I. Can Patalina

08380 – Malgrat de Mar

T. 937610744

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/