Nous canvis circulatoris a Blanes

Aquest dimarts,  l’Ajuntament de Blanes posa en marxa la darrera fase del canvi circulatori, que comportarà que l’avinguda Joan Carles I, passi a ser de sentit únic. Fins ara, aquesta via era de doble sentit en el tram comprès entre la plaça de l’Escorxador i el Carrer Treumal a l’altra extrem, en el nexe de comunicació amb la carretera d’accés a la Costa Brava. A partir d’aquest dimarts, els vehicles que arribin de Lloret i vulguin entrar a la ciutat pel sector nord-est, podran fer-ho agafant l’avinguda Joan Carles I. D’aquesta manera, es completarà l’itinerari recomanat d’entrada a Blanes, ja que aquest vial enllaça amb l’Avinguda Jaume I, que el passat 3 de juliol va modificar el seu únic sentit circulatori per passar a ser d’entrada.

L’itinerari recomanat per sortir de Blanes pel sector nord-est és agafar la part nord de la Rambla Joaquim Ruyra, des de la Plaça Solidaritat, i seguir tot el seu traçat. Després de la intersecció amb els carrers Tordera i Mas Enlaire, continua passant pel costat de la Plaça 11 de Setembre, i enllaça amb la riera coberta que va a parar a la nova rotonda d’intersecció amb l’avinguda de la Pau i el Carrer Mas Palou.

Des d’aquesta rotonda, l’itinerari recomanat per sortir és seguir pel Carrer Mas Palou en sentit nord, travessant l’avinguda del Parlament. Aquí hi ha una nova intersecció amb una rotonda que permet dues opcions. Una és girar a la dreta per sortir a la GI-682 fins a anar a parar a la cruïlla on hi ha la rotonda d’accés a Mas Borinot. L’altra opció és seguir circulant pel Carrer Mas Palou que acaba amb la rotonda d’intersecció amb la GI-682, i que també connecta amb les urbanitzacions Residencial Blanes i Vistamar.

 

Foto i mapa: Aj. Blanes

Categories: Trànsit.