Més de 100.000 consultes a les Oficines de Turisme de Lloret de Mar

 

Aquesta xifra representa un augment del quasi el 15% respecte l’any 2015. Aquestes dades incorporen tant les visites presencials a les oficines com les consultes que es fan a través de correu electrònic i postal.

Els visitants de França i Espanya són els que més demandes d’informació presencials han fet. A nivell estatal, destaquen les consultes de persones que provenen de Catalunya, Andalusia i el País Basc.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: Aquest any hem tingut un augment en les visites presencials a les oficines de turisme després del descens que havíem tingut els dos últims anys. Notem que el públic que menys visita les nostres oficines és el públic més jove ja que està acostumat a utilitzar les noves tecnologies i a cercar la informació a internet. Segons les nostres xifres, més d’un 49% de les visites al web es fan mitjançant un dispositiu mòbil; per aquest motiu, aquest 2017 començarem a treballar en un nou web que serà accessible des de tots els dispositius i que tindrà una imatge més moderna i fresca.”

Lloret Turisme és l’entitat que s’encarrega de gestionar les oficines de turisme de Lloret de Mar. Disposa de tres oficines obertes tot l’any: la central que es troba a l’entrada del poble, la del Museu del Mar, i la darrere, a la terminal d’autobusos.

Categories: Turisme.