Marinah & Chicuelo, aquest divendres a les Nits d’Estiu de Calella

 

Els dos artistes realitzaran, de manera conjunta, una de les actuacions més esperades del cicle de concerts. Després de diferents etapes professionals, s’han unit en un espectacle de rumba.

Marinah va ser durant uns anys la cantant d’Ojos de Brujo, mentre que Chicuelo és un dels guitarristes de referència dins del panorama flamenc. El regidor de Cultura, Xavier Arnijas, es mostra satisfet amb la presència d’aquest duo i destaca la trajectòria de la vocalista. A més, considera que la unió de Marinah amb Chicuelo és sinònim d’èxit.

Marinah i Chicuelo actuaran a partir de les 10 de la nit, al Far de Calella, en un espectacle que té un cost de 8 euros. Una hora abans, a les 9, hi haurà un altre dels espectacles programats per a les Nits d’Estiu. Es tracta de “L’Art de triar carxofes, homenatge a la meva avià”. El protagonitzarà el seu autor, Jordi Palet i Puig. Serà al Pati de la Biblioteca amb accés lliure.

Després d’aquestes dues actuacions, només en quedaran 3. El dia 19 d’agost hi haurà l’actuació de Marion Harper, mentre que el dia 26 del mateix mes serà el torn del trio format per Núria Grima, Carles Geli i Judit Pedemonte. L’edició de les Nits d’Estiu de Calella es tancarà el 2 de setembre amb el concert de Gossos.

 

(Foto: Marinah & Chicuelo. Font: Taller de Músics)

 

Àudio: declaracions del regidor de Cultura de Calella, Xavier Arnijas.

 

Categories: Cultura.