Malgrat de Mar dóna aquest dissabte la benvinguda al Nadal amb un vídeo mapping i una xocolatada popular

 

Malgrat Turisme ha organitzat per aquest dissabte l’acte d’encesa de llums de Nadal, acte en el que també hi col·labora l’Associació de Comerciants de Malgrat Centre. Enguany preparen un acte diferent que tindrà lloc a la Plaça de l’Església amb un vídeo mapping: una projecció d’imatges de diverses formes que es veuran en una o dues dimensions amb l’ajuda d’un suport especial. En aquest cas, la pantalla serà l’Església de Sant Nicolau. La regidora de Turisme i Comerç, Carme Ponsa (JxM), ha aclarit que el vídeo ha tingut un cost de 4.060€.

El vídeo mapping s’ha fet des de Malgrat Turisme i inclourà imatges relacionades amb el Nadal i el comerç de proximitat. La regidora de Turisme i Comerç, Carme Ponsa, ha explicat que l’objectiu és promocionar el comerç local.

Per tal de presentar l’acte, es farà un parlament inicial per donar la benvinguda als assistents. Acte seguit, es projectarà el vídeo sobre la façana de l’Església en dues sessions: la primera a les 18.30h i la segona a les 19.15h. Entre les dues projeccions, els membres de l’Associació de Comerciants aniran repartint xocolata calenta al llarg del carrer de Mar. La regidora Carme Ponsa no desestima fer altres vídeo mapping en altres ocasions:

Escoltar Carme Ponsa:

Aquest serà, per tant un tret de sortida diferent a les festes nadalenques.

 

Text: Irina Carnicero

Categories: Societat.