Arxiu

Lloret Outdoor Summer Festival

Lloret presenta la segona edició del Lloret Outdoor Summer Festival, programació d’arts escèniques i musical. En total seran dinou propostes que es portaran a terme a diferents indrets de Lloret durant els mesos de juny a setembre a les nits d’estiu. La gran majoria de les propostes són gratuïtes.

Enguany la música en serà la protagonista ja que s’han programat tretze propostes musicals pels mesos d’estiu en diferents espais de Lloret i que faran de les vetllades a Lloret una cita ineludible. La programació també inclou quatre propostes d’arts de carrer.

Pel que fa la música, el cartell del Lloret Outdoor Summer Festival inclou els quatre concerts del Clon Festival, que enguany arriba a la 15a edició. Un any més s’ubicaran a la Roca d’en Maig els dies 7 i 21 de juliol i el 4 i 18 d’agost. El cartell d’aquesta edició el formen Acabamos de llegar (tribut a Fito&Fitipaldis, 7 de juliol), El último tributo (tribut a El Último de la Fila, 21 de juliol), Colday (tribut a Coldplay, 4 d’agost) i Double Mars (tribut a Bruno Mars, 18 d’agost). Els quatre concerts s’han programat a les 22.30 h. El dia 21 i coincidint amb la festa major de Santa Cristina, un cop acabi el concert de tribut a El último de la Fila, la festa continuarà a partir de les 00.30h al mateix escenari amb el tradicional concert de les festes a càrrec de l’Orquestra Maribel.

Les nits dels dijous d’agost ens portaran a la platja de Fenals on s’ha programat la segona edició del cicle Fenals de Música. Els dies 2, 9, 16 i 23 d’agost a les 22.00  h s’han programat quatre concerts a la platja de Fenals que enguany aniran a càrrec de les formacions Naika Ponce i Maurizio del Rio (2 d’agost), Kailash Quartet (9 d’agost) Ana Rossi & Ramiro Pinhero Quintet (16 d’agost) i The Teasers Blues Band (23 d’agost).

El cicle inclou també dues activitats gratuïtes més. El 16 d’agost la soprano Indira Ferrer i el pianista Antoni Mas oferiran a la Biblioteca de Lloret el concert d’havaneres titulat Entre dos mars (20.30 h) i el 9 de setembre al passeig de Manel Bernat s’ha programat l’actuació de La Cobla dels Sons Essencials (21.00 h). Aquesta actuació s’emmarca en el cicle Amb So de Cobla, un festival que impulsa l’Ajuntament de Palamós i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de la Diputació de Girona. Un festival que té diverses subseus, entre elles Lloret de Mar. De fet Lloret és el segon any consecutiu que en forma part. El festival té com a objectiu transgredir i presentar els instruments de la cobla catalana en nous formats, nous ritmes.

Les úniques activitats de pagament d’aquest cicle són tres concerts de piano que s’han programat pels dies 5, 12 i 18 de juliol al Teatre de Lloret. Sota el nom de Nits de Piano i impulsades per l’associació Amics de la Música de Lloret, s’ofereixen tres concerts de piano a càrrec d’Emma Stratton, Pilar López Carrasco i Carlos Luis Acotto. Els tres concerts es faran a les 21.30 h a la sala d’assaig gran del Teatre de Lloret i l’entrada per cadascun dels concerts costa 10 euros. Hi ha un abonament de 25 euros pels tres concerts. Els diners recaptats es destinaran a la restauració de l’orgue de la parròquia.

L’espectacle de circ i malabars d’aquesta nit, Fingerlight, obre un cicle de quatre propostes d’arts de carrer que també formen part del Lloret Outdoor Summer Festival. Així també s’ha programat l’espectacle de teatre gestual i clown, Minute (27 de juliol, Roca d’en Maig), l’espectacle de circ i dansa, Rojo Estandar (28 d’agost, plaça de Pere Torrent) i l’espectacle itinerant Postal Express (27 de setembre, itinerant pel centre de la vila), a càrrec del clown gironí Pere Hosta.

D’aquest cicle també cal posar en relleu la Diada Castellera que se celebrarà a la plaça de la Vila de Lloret el proper dissabte 30 de juny a partir de les 19.00 h i que comptarà amb la presencia dels Castellers de Vilafranca, els Marrecs de Salt i els Maduixots del Maresme.

El Lloret Outdoor Summer Festival compartirà cartell amb d’altres propostes que es fan també aquest estiu a Lloret com les sardanes dels dissabtes a la nit, un cicle que enguany està celebrant la 92a temporada, i els concerts dels divendres d’agost que organitza l’Obreria de Santa Cristina.

Publicitat

Neteges Escobar

C/. Miralles, 10   P.I. Can Patalina

08380 – Malgrat de Mar

T. 937610744

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

Opel Alemand Automoció

Av. de l’Estació, 51

17300 – Blanes

T. 972335353

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/