Arxiu

Lloret es promociona al mercat britànic

El Lloret Convention Bureau ha intensificat aquests últims dies l’activitat promocional dirigida al mercat britànic participant en dues accions a Tenerife i a Londres.

La setmana passada, del 16 al 18 de març, va participar en el workshop All about people, a Adeje, que incloïa un programa molt complet amb vint-i-vuit entrevistes a professionals del sector MICE del Regne Unit, diverses activitats de team building i la celebració de diferents àpats que permetien crear un espai de relació entre tots els participants a l’esdeveniment. Aquesta activitat tindrà continuïtat a l’octubre amb una nova edició, que tindrà lloc a la ciutat grega d’Atenes, on el Lloret Convention Bureau repetirà presència; en aquesta ocasió amb un format basat en presentacions exclusives de la destinació a petits grups de professionals, el que permetrà un contacte directe amb tots ells.

Per altra banda, dimarts a la tarda el Lloret Convention Bureau va prendre part en un nou format de presentació sensorial organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona a Londres, que va comptar amb la participació d’una quinzena d’agències de la capital anglesa. L’activitat consistia en una presentació exclusiva de les destinacions i empreses gironines assistents i un posterior dinar interactiu que permetia descobrir l’oferta del territori a través dels diferents sentits. Cal destacar que dels cinc representants del territori que van assistir a l’esdeveniment, tres d’ells eren empreses lloretenques: l’Hotel Santa Marta, Evenia Hotels i el mateix Lloret Convention Bureau.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “Aquest mes han coincidit dues accions importants per a promocionar-nos en el mercat britànic on en els últims anys hem iniciat una estratègia de promoció que ja ens està posicionant en el segment MICE d’aquest mercat. Hem tornat de Tenerife i Londres amb nous contactes i amb algunes peticions concretes que gestionarem en els propers dies amb els nostres membres tot esperant que finalment s’acabin concretant a Lloret de Mar.

L’activitat promocional del Lloret Convention Bureau seguirà aquesta setmana amb l’organització d’un viatge de familiarització amb sis professionals de l’agència Cititravel de Barcelona, que es desplaçaran fins a Lloret per conèixer les últimes novetats de l’oferta especialitzada de la destinació pel que fa a espais i activitats amb l’objectiu d’incorporar-les a la seva oferta. Aquesta acció dona continuïtat a la presentació de destinació que es va fer a la seva oficina central al desembre i a la relació ja existent amb Cititravel.

Publicitat

Opel Alemand Automoció

Av. de l’Estació, 51

17300 – Blanes

T. 972335353

Flocem – Totpint

Ctra. Accés Costa Brava, 36

17300 – Blanes

T. 972.35.32.88

 

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/