Lloret de Mar vol impulsar una campanya de civisme

Lloret de Mar treballa per afrontar amb les màximes garanties la pròxima temporada d’estiu. Ho farà amb una novetat, que s’inclou dins del pla d’accions per al 2017, en matèria de turisme.

Es tracta d’una campanya de civisme, que té per objectiu aconseguir una major conciliació entre les necessitats dels residents i dels turistes. Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, destaca que és una campanya en positiu que busca que les mateixes persones es facin responsables dels seus actes.

De moment, des del consistori ja s’han decidit i redactat els objectius de manera interna. La campanya aviat sortirà a licitació.

D’aquesta manera, l’Ajuntament farà una passa més per vetllar pel compliment de les ordenances de civisme i via pública. En la mateixa línia, és vol donar visibilitat a la destinació i evitar situacions que siguin molestes pels visitants.

A més, segons fonts municipals, un altre dels objectius establerts que es vol aconseguir amb la campanya és la millora de la imatge del municipi a les xarxes socials.

Categories: Societat.