Lloret de Mar correrà en favor de la lluita contra el càncer infantil

Per primer vegada, la Cursa de Nadal de Lloret serà solidària. Se celebrarà el pròxim 23 de desembre i anirà en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i el seu projecte #pelsvalents, que lluita contra el càncer infantil. L’objectiu és la creació del Pediatric Cancer Center Barcelona, que serà el centre oncològic més gran d’Europa.

 

Pel que fa la cita, la Cursa de Nadal és una prova popular sense caràcter competitiu, que es pot fer corrent o caminant. El recorregut és d’aproximadament 5 quilòmetres. Com sempre, la sortida serà al davant de les Pistes d’Atletisme, es farà una volta pel Rieral i es baixarà per l’Avinguda Just Marlès fins al passeig marítim. Després, es canviarà el sentit de la marxa per arribar, de nou, a les Pistes d’Atletisme. La cursa començarà a les 11 del matí però, una hora abans, se celebraran les curses infantil, que seran de diferents distàncies, segons les edats.

 

La Cursa de Nadal farà que esportistes amateurs puguin córrer al costat d’atletes d’elit com els lloretencs José Luis Blanco, Àngel Mullera o Jonathan Romeo. Aquest últim ha estat el guanyador de les dues darreres edicions. Tothom que ho vulgui, pot inscriure’s en línia, a través del web de l’Ajuntament o de l’App LloretSmart, o de manera presencial als dos Puntets, a les Pistes d’Atletisme i a les Oficines de Turisme.

Categories: ESPORTS i Solidaritat.