Arxiu

L’exciclista Roberto Heras participarà al Lloret Cycling Weekend del proper mes d’abril

 

L’esdeveniment comptarà amb un programa tècnic amb diferents xerrades que en breu es farà públic i oferirà també la possibilitat de fer una sortida per pedalar amb Roberto Heras i altres esportistes i exesportistes d’elit. Al ciclista que més vegades ha estat campió de La Vuelta, l’acompanyaran altres figures de l’esport com Carlos Checa, Nani Roma, Sandra Santanyes i Jordi García.

El Lloret Cycling Weekend, un cap de setmana dedicat al ciclisme a Lloret de Mar i organitzat per Lloret Turisme, conclourà amb la celebració de la Gran Fondo Lloret Costa Brava el diumenge dia 28 d’abri.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: ”Aquest any volem consolidar el Lloret Cycling Weekend amb una segona edició que ofereixi una nova proposta de valor als inscrits que podran conviure i gaudir del ciclisme amb grans esportistes d’elit que faran d’amfitrions de Lloret de Mar. Aquest esdeveniment ens ajuda a seguir creixent en el nostre posicionament com a destinació turística especialitzada en turisme esportiu i de referència al territori en disciplines outdoor com el ciclisme”.

Per a donar a conèixer aquest i altres esdeveniments esportius del 2019 en el mercat francès de proximitat, Lloret Turisme es va desplaçar la setmana passada a Montpeller per participar en una acció promocional organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb l’objectiu de presentar les diferents proves de ciclisme i triatló que tindran lloc al territori durant aquest any davant vint-i-cinc clubs i associacions esportives del sud de França. En el cas de Lloret de Mar, es va presentar la Gran Fondo Lloret Costa Brava, inclosa dins el Lloret Cycling Weekend i les proves Xtrem Swim i Swim Run Costa Brava, que tindran lloc els dies 1 i 2 de juny. També van participar a la presentació representants de la cadena hotelera lloretenca Guitart Hotels, que van oferir informació sobre la segona edició del Campus Melcior Mauri, que se celebrarà a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort del 19 al 22 de setembre.

Lloret de Mar ha aconseguit en els últims anys posicionar-se com una de les millors destinacions ciclistes del territori amb una oferta especialitzada que inclou tot tipus de serveis, com allotjament especialitzat i serveis tècnics, que gaudeixen i valoren positivament els més de 3.000 ciclistes que cada any rep la destinació. Només en les últimes setmanes, una desena d’equips internacionals han fet estades esportives a Lloret de Mar com és el cas de l’equip francès Sojasun, que aquesta setmana es troba allotjat a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort, o la Federació Polonesa de Triatló, que ha escollit recentment l’Hotel Samba durant la seva estada d’entrenament a Lloret de Mar.

Publicitat

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

Opel Alemand Automoció

Av. de l’Estació, 51

17300 – Blanes

T. 972335353

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/