L’Escola Mossèn Joan Batlle de Blanes celebra el 50è aniversari

L’Escola Mossèn Joan Batlle, del barri de Ca la Guidó-Mas Carolet, ha encetat aquesta setmana els actes commemoratius del 50è aniversari de la seva posada en marxa: 1967-2017. Més concretament, el vespre d’aquest passat dimecres va celebrar un Sopar Popular que va comptar amb una nodrida assistència d’alumnes i famílies, mestres, exalumnes i ex-mestres.

La comunitat educativa passada i present es va aplegar per donar el tret de sortida d’uns actes que inclouran diverses activitats.

L’alcalde de Blanes va lliurar simbòlicament a la directora de l’Escola Mossèn Joan Batlle una placa commemorativa en recorda dels 50 anys que se celebren enguany. La placa està previst que s’instal·li properament a l’entrada de les dependències del centre educatiu, en un lloc destacat perquè tothom la pugui veure. La vetllada va seguir amb un sopar i diverses actuacions.

Actualment compta amb 352 alumnes i és un dels centres que forma part de l’experiència ‘Escoltes Tàndem’, un projecte educatiu innovador en què a través del partenariat amb institucions de referència del país treballen conjuntament per fomentar l’èxit educatiu a través de l’especialització curricular. En el cas d’aquesta escola, es fa amb el Centre d’Estudis Avançats de Blanes, el CEAB.

Les activitats de commemoració del 50è aniversari tindran continuitat al llarg del curs.

 

Fotos: Arxiu Municipal i Ajuntament de Blanes

Categories: Ensenyament.