Les noves tecnologies serveixen als clubs esportius per fer arribar als pares els partits que no poden veure en directe

L’obertura o el tancament de pavellons i camps de futbol depèn de Salut, Federacions i Ajuntaments i cada cas, per tant, pot ser diferent.

Dani Morales, i Gonzalo Gómez membres de la junta i entrenadors del Blanesport de futbol sal expliquen què han estat provant aquesta pretemporada diverses maneres de fer arribars els partits als pares i seguidors del club.

Els clubs de Blanes han hagut de jugar els partits de pretemporada a fora perquè l’ajuntament no ha permès la utilització dels camps de futbol i pavelló per jugar, sí que s’han fet servir per entrenar.

Ara, que ha començat la competició, també segueixen les limitacions.

A nivell esportiu, el Blanesport té per primer cop dos equips a Divisió d’Honor, la màxima categoria. Són el juvenil i el cadet.

Gonzalo Gómez, ho qualifica “d’extraordinari. És la primera vegada que ens passa i tenim molta il·lusió per fer un bon paper tot i que els rivals són de gran qualitat, la majoria de barcelona o pobles veïns, amb molta més població que la nostre i amb més opcions per escollir jugadors. A cada partit, però, intentarem lluitar del primer al darrer minut”.

En aquesta zona, només el Palafolls, també té un equip a la màxima categoria, l’aleví.

A nivell esportiu, el Blanesport ha notat un lleuger descens de jugadors, especialment a les categories de benjamí i aleví, i per tant mantenen les inscripcions obertes.

Escoltar Dani Morales i Gonzalo Gomez:

NOTA: L’ENTREVISTA ES VA REALITZAR ABANS DE FER-SE PÚBLIC QUE LA COMPETICIÓ S’ATURA 15 DIES A TOT L’ESPORT AMATEUR I BASE

Categories: ESPORTS.