Les entitats i els partits polítics independentistes de Lloret de Mar uneixen esforços per l’1-O

Les entitats i els partits polítics independentistes de Lloret de Mar uniran esforços per treballar de manera conjunta en la realització d’actes amb motiu del referèndum del dia 1 d’octubre. Ho faran a través de la Taula de Forces Polítiques i Socials Independentistes.

 

S’ha presentat la Taula de Forces Polítiques i Socials Independentistes de Lloret de Mar. De moment, està formada per vuit entitats i 3 partits polítics. Les entitats són el barri dels Pescadors, Lloret amb el Sàhara, la Confraria de Pescadors, la Colla Gegantera, l’Associació de Puntaires, l’Obreria de Santa Cristina, el Club Nàutic i el Club Natació Lloret. Els partits polítics del municipi que també en formen part són el PDeCAT, ERC i la CUP.

 

Tots plegats formen part de l’eina impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana. L’objectiu és poder comptar amb un espai de coordinació i unitat que ajudi a promoure i realitzar els diferents actes que es duran a terme a favor del referèndum d’autodeterminació, del proper 1 d’octubre.

 

El següent pas que seguiran els membres de la Taula serà consensuar les diferents accions que es faran de manera conjunta en els pròxims mesos. Tot i que de moment hi ha vuit entitats i tres partits polítics, des de l’Assemblea Nacional Catalana es convida a la resta d’associacions i grups del municipi a formar-ne part. A més, també es poden unir persones de manera particular. Per adherir-se, es pot enviar un correu electrònic a lloret@assemblea.cat.

 

Escoltar Crònica de Moisés García:

Categories: Política.