L’Associació de Veïns de Fenals i Santa Clotilde dona 8.500€ a Càritas

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, i la presidenta local de Càritas, Lucía  Echegoyen, han rebut a l’Alcaldia el president de l’Associació de Veïns de Fenals i Santa Clotilde, Ramon Hernández, que els ha lliurat un xec de 8.500€ per destinar al Centre de Distribució d’Aliments.

Ramon Hernández explica que “aquesta donació és possible gràcies als diners donats pels veïns i veïnes de Fenals i Santa Clotilde. Cada any cada unitat familiar destina 2,5€ a les festes de barri i enguany es va proposar destinar-los al Centre de Distribució d’Aliments. La solidaritat dels veïns ja ha fet possible recaptar aquests 8.500€” i hi ha afegit que “hi ha haurà també uns 1.200€ que es destinaran a l’AMPA de l’institut de Sant Quirze, que ens ho varen demanar per ajudar a l’adquisició de llibres”. L’Associació de Veïns de Fenals i Santa Clotilde es suma així a la iniciativa de l’Associació de Veïns de Los Pinares de destinar la partida econòmica que estava prevista per a les festes de barri a una acció solidària.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha agraït aquest gest de solidaritat de l’Associació de Fenals i Santa Clotilde i ha recordat que “a banda de la vessant sanitària, la situació econòmica i social aquesta tardor i hivern serà complicada ja que moltes famílies de Lloret depenen dels ingressos de la temporada turística”. Actualment el Centre de Distribució d’Aliments atén 400 famílies.

La presidenta local de Càritas ha explicat que “tradicionalment l’Associació de Fenals i Santa Clotilde donaven l’excedent de les festes de barri. La donació íntegra, aquest any tan complicat, és una vàlvula d’oxigen que agraïm molt”.

Categories: Solidaritat.